Ioana Constantin, propunere pentru Diana Șoșoacă dacă tot vrea la Vladimir Putin
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Șoșoacă
Șoșoacă
Dacă „doamna Șoșoacă își dorește să ajungă la Putin, să o trimitem acolo până în 2024”, a spus Ioana Constantin.

„Poziționările pro-Rusia nu sunt necesare în spațiul public”, a spus Ioana Constantin, marți, 5 aprilie, în cadrul unui interviu acordat DCNews.

„Mor copii, mor, în fiecare zi, oameni nevinovați. S-au bombardat maternități, școli, coridoare umanitare. Pe 1 aprilie, am comemorat masacrul de la Fântâna Albă. (...) Putem să comparăm și cu ceea ce se întâmplă în Ucraina. Spui că sunt coridoare umanitare și după le bombardezi. Rușii jefuiesc, păcălesc. Masacru, pur și simplu! Am văzut oameni cu mâinile legate la spate. Despre ce discutăm?! Femei din armata ucraineană rase în cap. Sunt practici odioase. Cum poți să vii și să spui că este o făcătură?!  Acesta este discursul doamnei Șoșoacă, senator în Parlamentul României, care cerea în disperare să vină Putin. Dar, dacă doamna își dorește să ajungă la Putin, e așa un mare fan, domnule, să o trimitem acolo până în 2024. (...) Să stea cu Putin toată ziua, să filmeze pe Facebook. Îi ia Putin telefonul, nu o mai lasă nici pe Facebook, probabil”, a spus Ioana Constantin.

„Acești oameni prezintă tot felul de informații. Au un public din vremea pandemiei, niște oameni nemulțumiți - pe bună dreptate - de niște măsuri. Unii și-au pierdut locurile de muncă, nu au vrut să se vaccineze, asta a fost ce au crezut ei... Acei oameni sunt acolo, în stare latentă, stau pe Facebook și primesc de la doamna Șoșoacă și alți parlamentari foști AUR, unii dintre ei, tot felul de informații: că în Ucraina nu e război, că Putin nu e chiar așa de rău cum îl vedeți. Cum nu e? E criminal de război!”, a subliniat Ioana Constantin în cadrul interviului.

Citește și: Ioana Constantin și Chirieac, bătaie pe scenariile de alegeri 2024

Ioana Constantin, interviul zilei la DC News și DC News TV

Citește și: Banc tare despre Putin. De ce nu trebuie să ne bazăm pe faptul că biologicul o să-l scoată din schemă

Citește și: BREAKING NEWS  Mari probleme la discursul lui Zelenski în Parlamentul României. Departament Tehnic: Modificări în 20 de secunde. Cine era traducătorul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel