Ioana Constantin (PMP), vești din R. Moldova: 40%-50% dintre cetățeni doresc unirea. Propaganda vine de la Moscova
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Ioana Constantin
Sursa foto: Facebook Ioana Constantin
Ioana Constantin (PMP) a oferit noi informații privind situația Republicii Moldova, în acest moment.

"Două vești bune pentru R. Moldova: 

-40%-50% dintre cetățeni doresc unirea, conform ultimelor sondaje publicate zilele acestea dincolo de Prut;

- 600 de milioane de euro au fost aprobați de Comisia Europeană pentru R. Moldova pentru următorii 3 ani, pentru relansare economică. 

Drumul R. Moldova este numai alături de România și Uniunea Europeană. Faptele vin dinspre Romania și Europa, propaganda vine de la Moscova. Am mai spus-o: alegerile anticipate din 11 Iulie reprezintă un culoar extraodinar pentru R. Moldova, dacă cetățenii vor trimite în Parlament o majoritate pro-europeană care să dea un Guvern pro-european capabil să aducă investiții și bunăstare.

Iar soluția unionistă, pro-europeană, pro - NATO o reprezintă PUN, partidul unionist din R. Moldova care va fi un partener serios si corect într-o construcție guvernamentală pro-europeană. Socialismul înseamnă faliment, corupția înseamnă sărăcie. Propaganda Rusiei a făcut suficient rău în R. Moldova, iar politicienii corupți și lași care au stat în lesa Rusiei și au prăduit R. Moldova trebuie să devină minoritatea", a scris Ioana Constantin pe Facebook.

Comisia Europeană, ajutor de 600 de milioane de euro

Comisia Europeană a anunţat, astăzi, că va ajuta Republica Moldova cu un fond de redresare de 600 de milioane de euro în granturi şi investiţii. 

"Finanţarea va fi mobilizată pe următorii trei ani pentru a promova investiţii pentru o revenire sustenabilă după criza COVID-19 din această ţară", a anunţat Comisia Europeană într-un comunicat de presă. 

"Republica Moldova se află la o răscruce de drumuri. Planul de Redresare al Uniunii Europene constituie un efort fără precedent pentru a ajuta această ţară să îşi revină, dar şi să aibă o agendă de reforme ambiţioase, în interesul cetăţenilor. Nu în ultimul rând, planul arată cât de puternică este alianţa noastră, dar şi solidaritatea în lupta împotriva efectelor pandemiei", a declarat Ursula Von Der Leyen, preşedintele Comisiei Europene. 

Vezi și: Influența Rusiei asupra tinerilor din Republica Moldova. Guțu, PUN: Nu știu că suntem români, că vorbim limba română. Acum e târziu!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel