Ioana Constantin (PMP): E o catastrofă ce se întâmplă la Bucureşti. Nicuşor Dan, sabotat de USR în Consiliul General
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Sursă foto: Facebook Nicușor Dan
Sursă foto: Facebook Nicușor Dan
Ioana Constantin (PMP) a catalogat situaţia din Bucureştiul condus de Nicuşor Dan ca fiind dezastruoasă.

„Ştiţi opinia mea legată de doamna Clotilde Armand: este un dezastru de primar. Dar într-o formă sau alta, cei trei consilieri PMP de la Consiliul Local Sector 1 reuşesc să aibă o colaborare cu doamna Armand, ceea ce alte partide nu au reuşit. Eu îi felicit pentru puterea lor de a  găsi întotdeauna forme de colaborare. Sigur, colegii mei au nişte proiecte pe pe care au reuşit să le aducă pe masa Consiliului Local. Dar cred că este o catastrofă tot ceea ce se întâmplă la nivelul municipiului Bucureşti, cum ar fi problema încălzirii. Eu nu înţeleg de ce domnul acela de la Termoenergetica mai e pe acolo, după ce ne-a spus să ne punem boilere. Este o catastrofă. Eu sunt extrem de dezamăgită de Nicuşor Dan, vă spun sincer. Dar el nu e susţinut de USR la Bucureşti. În Consiliul General, voturile primarului sunt asigurate de către PNL, nu de USR. Este o scindare”, a explicat Ioana Constantin.

Întrebată dacă consilierii PMP îl sprijină pe Nicuşor Dan în Consiliul General, Ioana Constantin a spus: „Pe majoritatea proiectelor legate de comunitate, da. Dar nu întotdeauna au votat colegii noştri, dar în marea majoritate a timpului au votat cu Nicuşor Dan, dar în ultima vreme nici măcar nu mai ai ce să votezi, că nu se mai întâmplă mare lucru nici prin Consiliul General, nici la primărie. Îl vedeţi pe undeva pe Nicuşor Dan? El nu există, practic. Nici nu prea ai pe ce să-l mai ajuţi cu vreun vot, că el nu există. Colegii mei sunt acolo. Spun ‚ce trebuie să mai facem pentru Bucureşti? Suntem aici dacă e ceva de făcut’. Dar ce să facem... Ştiţi ce lipseşte? Managementul. Dacă nu ai deloc capacitatea de management, nu poţi să faci nimic”, a declarat Ioana Constantin într-un interviu acordat DC News.

VIDEO: 

 

Ioana Constantin a vorbit şi despre alianţele pe care le-ar putea face partidul său în ţară

„Nu vom avea o schimbare de atitudine în ceea ce privește vreo alianță cu PSD, decât acolo unde deja se întâmplă. Sunt câteva locuri. Știți că și USR are alianțe locale cu PSD. Nu trebuie să o vedem așa, pe plan local, în administrația locală, nu se etichetează așa cu partidele. E vorba de oameni. Sunt primari buni și la PSD, și la PNL, și la UDMR. Peste tot!”, a spus Ioana Constantin, joi după-amiază, în cadrul interviului acordat DCNews și DCNewsTV.

„Însă o schimbare generală, de la nivel național, în ceea ce privește o alianță cu PSD este exclus să avem în vedere”, a precizat Ioana Constantin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel