Ioana Bogdana Albani, Alina Albu şi Oana-Daniela Pâţu, cei 3 candidaţi pentru funcţia de procuror-şef al DIICOT susţin interviul la Ministerul Justiţiei
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Sursa foto Agerpres
Sursa foto Agerpres
Cei trei candidaţi pentru funcţia de procuror-şef al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) susţin interviul, vineri, în faţa unei comisii conduse de ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu.

Candidaţii sunt Ioana Bogdana Albani, Alina Albu şi Oana-Daniela Pâţu, toţi procurori în cadrul instituţiei. Ioana Bogdana Albani urmează să susţină interviul de la ora 10,00, Alina Albu este programată pentru ora 12,00, iar Oana-Daniela Pâţu pentru ora 14,00.

Conform Ministerului Justiţiei, interviul constă în susţinerea proiectului privind exercitarea atribuţiilor specifice funcţiei de conducere pentru care candidează, verificarea aptitudinilor manageriale şi de comunicare ale candidatului şi evaluarea aspectelor legate de modul în care candidatul se raportează la valorile profesiei şi ale funcţiei pentru care candidează.

Rezultatele selecţiei vor fi publicate pe pagina de internet a Ministerului Justiţiei la data de 1 martie, iar propunerile motivate ale ministrului Justiţiei vor fi înaintate Secţiei pentru procurori a CSM la aceeaşi dată, în vederea emiterii avizului consultativ motivat al acesteia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel