Data publicării:

Ioan Sârbu, candidatul Pro România, s-a înscris în cursa pentru București: Ne veți găsi în stradă

Autor: Roxana Neagu | Categorie: Politica
WhatsApp
Ioan Sârbu, fostul director al Spitalului Medical Central și fost șef al Direcției Medicale a Armatei, este candidatul Pro România la Primăria Capitalei. 

Ioan Sârbu și-a depus candidatura la Primăria Generală a Municipiului București, alături de Victori Ponta, Robert Negoiță și alți lideri ai partidului Pro România. 

El a declarat presei că Bucureștiul are multe probleme pe care dorește să le rezolve. ”Suntem echipa care știe, poate și vrea, vrea să facă lucruri! Pe noi ne veți găsi în stradă, între oameni, pentru a le rezolva problemele.” a spus Ioan Sârbu. Candidatul Pro România a subliniat că pentru el latura politică reprezintă foarte puțin, 1%, cea a administrației fiind primordială, așa cum a lăsat să se înțeleagă. 

Ioan Sârbu a subliniat că Bucureștiul trebuie pregătit din timp pentru ce urmează, inclusiv pentru perioada de iarnă, pentru a asigura bucureștenii că se află în condiții de siguranță. Candidatul Pro România a atras atenția asupra stării ”jalnice” în care se află RADET-ul: ”Vă îngroziți”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel