Ioan Rus: Eu sunt îngrozit. Înnebunim cu toții
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Ministrul Ioan Rus a spus, miercuri, în emisiunea realizată de Andreea Crețulescu și Victor Ciutacu la România TV, că el este "îngrozit" de situația politică actuală.

"Eu sunt îngrozit că înnebunim cu toții. Esența rațiunii de a exista a celor care conduc o țară este bunăstarea poporului. Cum să facem ca oamenii să fie mai puternici și mai sănătoși", a spus Ioan Rus.

"Noi ne consumăm întreaga energie pe lucruri care nu contează. Am senzația că filmul acesta l-am mai văzut odată, în partea lui de început. Sper ca finalul să nu fie același. Și în prezent sunt oameni care spun că Adrian Năstase a fost cel mai bun premier, ne-am agățat de termopane până l-am scos din viața politică, dar dacă ieșea președinte... România avea 10 ani avans. Dacă s-ar da concurs, azi Victor Ponta i-ar bate pe toți... și la fizică, și la chimie, îl cunosc foarte bine și este cel mai bun dintre candidați. Victor Ponta a ajuns la un nivel de competență în care ar putea fi un foarte bun președinte", a mai declarat Ioan Rus la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel