Ioan Neculaie, sub control judiciar pe cauțiune de zeci de milioane de lei
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Ioan Neculaie
Ioan Neculaie
Omul de afaceri braşovean Ioan Neculaie va părăsi în noaptea de vineri arestul Poliţiei Braşov, unde se afla în arest preventiv din 15 februarie, urmând să i se aplice măsura controlului judiciar pe o cauţiune de 22,3 milioane de lei, a declarat, pentru Agerpres, unul dintre avocaţii omului de afaceri, Vladimir Ciolocu. 

'Începând din 19 martie 2016, Ioan Neculaie se află sub control judiciar pe cauţiune de 22.300.000 de lei. Am constituit o ipotecă mobiliară pe un pachet de acţiuni pentru această cauţiune. Ministerul Public a considerat că nu se mai impune prelungirea arestului preventiv şi a înlocuit măsura cu controlul judiciar pentru o perioadă de 60 de zile', a mai spus sursa citată.

În cele 60 de zile, Neculaie (59 de ani) nu are voie să părăsească judeţul Braşov, să ia legătura cu persoanele implicate în dosar şi alte reguli impuse de această măsură, a mai precizat Vladimir Ciolacu. Ioan Neculaie este acuzat de evaziune fiscală, fals în înscrisuri sub semnătură privată, delapidare şi spălare de bani. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel