Ioan Nasleu, fostul șef al piețelor de la Timișoara, către o angajată: Eşti o proastă, tu înţelegi că nu eşti mai şmecheră ca mine? AUDIO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Sursă foto: Facebook Ioan Nasleu
Sursă foto: Facebook Ioan Nasleu
Fostul director general al piețelor din Timișoara, Ioan Nasleu, a fost înregistrat în timp ce umilea o angajată. 

După scandalul iscat între el și primarul Dominic Fritz, Ioan Nasleu intră în atenția publică cu un alt subiect controversat. Fostul director general al piețelor din Timișoara a fost înregistrat în timp ce amenință și înjură o angajată, scrie Adevărul.ro. El o bănuia pe femeie că a furnizat presei înregistrări în care apare ameninţându-i pe subalternii care l-au reclamat că bea în timpul programului de lucru.

„Pune telefonul pe rec, că tot faci înregistrările. Fritz (Dominic Fritz, primarul Timişoarei, n.r.) a acceptat – tot consiliul meu rămâne. Tu o să apari în ziar că eşti o curvă, amanta lui Marius. Astăzi apari în ziar, cu înregistrările tale cu tot. (...) Nu mai umbla în acte. S-a acceptat ce am vrut eu – tot eu o să conduc. (...) Proasta dracului că te mut. Tot a rămas cum am dorit eu. Aţi făcut degeaba, aţi dat înregistrări la presă. (...) Nu mai fă pe proasta, du-te dracu că te-am prins aici, proasto, când înregistrai şi nu recunoşti. Proasto, pune pe rec, înregistrarea de la tine că am luat camerele când a dat poziţia, că am pus camere acolo. Eşti o proastă, tu înţelegi că nu eşti mai şmecheră ca mine?” spune Nasleu în înregistrare.

Înregistrarea ar fi fost făcută în 22 februarie, cu o zi înainte ca Nasleu să fie demis de Consiliul de Administraţie al Societăţii Pieţe SA Timişoara. Reamintim că Ioan Nasleu a fost implicat recent într-un alt scandal, iscat după ce primarul Dominic Fritz i-a cerut demisia. El l-ar fi amenințat pe edil.

VEZI ȘI: Dominic Fritz ar fi fost amenințat în stil interlop în scandalul piețelor. ”L-a înjurat”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel