Ioan Mircea Pașcu, ipoteză neașteptată despre scandalul în care e implicată Sanna Marin: A remarcat cineva coincidența?
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Ioan Mircea Pașcu, ipoteză neașteptată despre scandalul în care e implicată Sanna Marin: A remarcat cineva coincidență? / Foto: Facebook Sanna Marin
Ioan Mircea Pașcu, ipoteză neașteptată despre scandalul în care e implicată Sanna Marin: A remarcat cineva coincidență? / Foto: Facebook Sanna Marin
Ioan Mircea Pașcu a vorbit despre "problemele" premierului Finlandei și cele ale cancelarului Germaniei.

Ioan Mircea Pașcu, ministru al Apărării în Guvernul Năstase, lansează un scenariu neașteptat în legătură cu "problemele" premierilor Finlandei și Germaniei, în contextul în care primul a atras un val de critici după ce a participat la o petrecere, iar al doilea pentru o scutire fiscală acordată unei bănci.

"Acum, în vacanță, îmi încep ziua cu cititul știrilor. Azi dimineață citesc că premieră Finlandei și cancelarul Germaniei au dintr-odată "probleme": prima, cu o petrecere la care a dansat, fiind nevoită să recurgă la un test antidrog, pentru a calmă "atacurile", iar al doilea, cu o scutire fiscală acordată unei bănci, pe vremea când era primar!?

Măi să fie, îmi zic: ca o coincidență, Finlanda tocmai stă să între în NATO după zeci de ani de neutralitate, iar Germania sprijină sancțiunile contra Rusiei, crește substanțial cheltuielile pentru apărare și își reduce constant dependență energetică față de Rusia... Unde sunt timpurile când la cârma Germaniei era Angela Merkel... dispărute, ca zăpezile de altădată...

Și, apropo, a remarcat cineva coincidența dintre retragerea doamnei Merkel din funcția de cancelar al Germaniei și declanșarea de Rusia a războiului împotriva Ucrainei? Un weekend frumos vă doresc!", a scris Ioan Mircea Pașcu pe pagina sa de Facebook.

Noi imagini cu Sanna Marin. Premierul finlandez dansează cu un cunoscut muzician. ”Suntem doar prieteni. Nu s-a întâmplat nimic nepotrivit”

Dezbaterea despre imaginile care îl surprind pe premierul finlandez Sanna Marin dansând și cântând la petrecerile private continuă să suscite interesul oamenilor, mai ales având în vedere că au apărut noi imagini care o arată dansând cu muzicianul finlandez Olavi Uusivirt într-un club din Helsinki, scrie Radio DCNews, care citează Daily Mail.

Marin ar fi părăsit clubul în jurul orei 4:30 a.m, iar a doua zi a dat o serie de declarații în presă în care vocea ei era vizibil răgușită.

Sanna Marin (36 de ani) s-a confruntat cu critici din ce în ce mai puternice din partea publicului, odată cu publicarea unui videoclip în care o arată dansând cu mai multe persoane foarte cunoscute în Finlanda.

Imaginile au fost surprinse într-un apartament privat, înainte de a merge în alte două baruri. În cel mai recent videoclip, Marin este filmat dansând cu muzicianul Olavi Uusivirta (39 de ani). La un moment dat, muzicianul se aplecă înainte de parcă ar vrea să-i șoptească ceva la ureche sau, după cum scriu criticii premierului, ar vrea să o sărute pe gât .

La o conferință de presă de vineri, premierul finlandez a spus că nu își amintește ca bărbatul cu care dansa să o fi sărutat-o pe gât. Ea a spus că a vizionat videoclipul și că părea că Uusivirta îi spune ceva. „Da, e adevărat, sunt o femeie căsătorită, dar cred că acestea sunt lucruri care privesc viața mea privată și nu intenționez să le comentez în detaliu. Apropo, nu cred că se întâmplă ceva nepotrivit în acel videoclip”, a spus Marin. Premierul finlandez a dezvăluit că a făcut un test antidrog: „Nu am făcut nimic ilegal”.

Vezi imaginile video cu Sanna Marin, premierul finlandez, AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel