Ioan Jelev, despre planul lui Ceaușescu cu hidrocentralele de pe Dunăre. Ce se poate întâmpla astăzi- Interviu DCNews
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres
Ioan Jelev, ministru al Mediului, vine în platoul DCNews TV.

Ioan Jelev vine la Interviurile DCNews, unde va aborda mai multe subiecte interesante, printre care planul lui Nicolae Ceaușescu privind hidrocentralele de pe Dunăre și ce se poate întâmpla astăzi.

Emisiunea va fi transmisă pe DC NEWS, DC NEWS TV, dar şi pe paginile de Facebook şi Youtube ale celor două pagini, joi, 19 ianuarie 2023, de la ora 11:00. 

Ioan Jelev a fost ministru adjunct, în perioada 16 ianuarie - iulie 1990, șef al Departamentului Apelor, în primul Guvern Petre Roman, în cadrul Ministerului Apelor, Pădurilor și Mediului Înconjurător, dar și secretar de stat în cel de-al doilea, în perioada 16 mai 1991 - 20 octombrie 1991. De asemenea, a ocupat funcția de secretar de stat în guvernul Nicolae Văcăroiu și mai apoi în Guvernul Adrian Năstase.

Este membru titular al Academiei de Științe Agricole și Silvice, profesor doctor honoris causa la Universitatea din Oradea și a deținut funcția de secretar general al Academiei de Științe Agricole și Silvice în perioada 2012-2013. De asemenea, a contribuit la crearea cadrului instituțional în domeniul protecției mediului în România și a reprezentat țara noastră la un număr important de reuniuni internaționale în domeniu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel