Ioan Burculeţ, previziuni sumbre despre ce se va întâmpla în politică
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Cătălina Burghelea
WhatsApp
Astrologul Ioan Burculeţ a prevăzut numeroase arestări neaşteptate în această lună, inclusiv cele ale Elenei Udrea şi Alinei Bica. De altfel, despre cele două femei care acum sunt reţinute în Costa Rica, Ioan Burucleţ spune că vor fi aduse în ţară până la finalul anului.

”Destinul va veni şi va dărâma tot din temelii, mă refer nu la cutremur, deși va fi şi el până la final de an...Fac referire la situaţia politică”, a declarat Ioan Burculeţ.

Astrologul Ioan Burculeţ prevede moartea a doi lideri de la noi

De altfel, într-un articol de pe blogul lui, în care vorbea despre previziunile pentru anul 2018 şi începutul anului viitor, astrologul scria despre schimbarea clasei politice până la finalul acestui an.

”Suflul unei explozii care va lovi pavelele şi va fi resimţită în toată ţara veche, cea a olarului (n.r. România), va ridica lumea adormită în picioare şi se va reinstaura liniştea. O femeie va fi prinsă când va fi gata de fugă şi un bărbat care se va omorî, după ce un om asemănător lui la caracter şi care a lovit lumea asuprită, va fi îngropat la un cimitir renumit. Doi mari lideri de aici, ţara olarilor, care au dus “robii” în pierire vor fi înmormântaţi. Înainte de a fugi, el ca un câine atacat va privi înapoi, însă nu va mai avea scăpare şi se va înţepa cu propriul ac”, a scris Ioan Burculeţ pe blogul său.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel