Învățătoare din Dâmboviţa, găsită moartă în casă înainte de Crăciun. Ar fi fost ucisă de iubitul recidivist
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Învățătoare din Dâmboviţa, găsită moartă în casă înainte de Crăciun. Ar fi fost ucisă de iubitul recidivist / Foto: Pixabay
Învățătoare din Dâmboviţa, găsită moartă în casă înainte de Crăciun. Ar fi fost ucisă de iubitul recidivist / Foto: Pixabay
O învățătoare din Dâmbovița a fost găsită moartă în casă, chiar înainte de Crăciun.

O învăţătoare pensionară din Dâmboviţa, în vârstă de 63 de ani, a fost găsită moartă în casă, joi, de către o vecină, scrie Realitatea.net. Aceasta ar fi locuit împreună cu iubitul său și ambii ar fi avut probleme cu alcoolul. Anchetatorii iau în calcul că ar putea fi vorba de o crimă deoarece victima era plină de vânătăi pe corp. De altfel, principalul suspect a recunoscut fapta.

Concubinul le-a spus polițiștilor că a bătut-o pe învăţătoare, însă nu se ştie sigur dacă acesta este şi cauza decesului. Cei doi locuiau împreună de mai mult timp şi, din spusele vecinilor, bărbatul ar fi făcut închisoare în trecut, pentru că şi-a ucis mama.

Cine este femeia din Vânju Mare, împușcată în cap de fostul soț italian. A fugit în stradă, strigând după ajutor, dar nu a scăpat

Crimă terifiantă și în Vânju Mare. Un italian gelos a împușcat-o în cap pe femeia care-l părăsise. Românca care nu a putut fi salvată de ordinul de restricție pe care îl avea împotriva bărbatului este Loredana. Ea fusese căsătorit cu Claudio Mereu, italianul de 73 de ani din Sardinia, patru ani. S-au despărțit anul trecut și de atunci bărbatul o amenințase în continuu, transmite PRO TV. Acum și-a pus planul în aplicare. A intrat în magazinul de pompe funebre pe care Loredana îl avea cu actualul iubit și a început să tragă.

Femeia a ieșit pe stradă, strigând după ajutor. Însă italianul a fugit după ea și a ucis-o. Apoi a încercat să-și ia viața cu mai multe focuri de armă. Individul i-a amenințat și pe martori cu arma, un pistol Beretta, spunându-le să stea deoparte.

Claudio și Loredana s-au cunoscut în 2016 în Italia. La scurt timp s-au căsătorit. Părea că se iubesc și a urmat o perioadă în care relația părea să funcționeze, iar cei doi postau mesaje și fotografii din insule exotice. Însă bărbatul avea crize de gelozie și o amenința pe Loredana cu moartea.

Femeia a hotărât să se despartă și a plecat din Italia. A obținut și un ordin de protecție împotriva lui, însă acesta a expirat la începutul lunii, iar Claudio a venit după ea. A fost împușcată în piept. Citește continuarea AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel