Franța: Învățătoare ÎNJUNGHIATĂ de mama unei eleve, în fața copiilor
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Caz șocant în Franța! O învățătoare a fost înjunghiată mortal de mama unei eleve. Tragedia s-a petrecut în localitatea franceză Albi, la începerea orelor de la şcoala primară Edouard Herriot, unde învaţă 284 de copii, anunță Le Figaro .

VEZI ȘI: E o RUȘINE NAȚIONALĂ! Expoziția care a stârnit revoltă la Muzeul Țăranului

În această dimineaţă, o mamă a venit la şcoală înarmată cu un cuţit şi a înjunghiat-o pe învăţătoare în faţa copiilor, din motive pe care urmează să le clarifice ancheta care va urma", a declarat un corespondent AFP.

Imediat după ce a înjunghiat învățătoarea, femeia care a făcut oribila faptă a fugit de la fața locului. Ulterior, aceasta a fost prinsă în apropierea școlii. Până la ora actuală, nu se știe motivul pentru care femeia a făcut un asemenea gest. 

Ministrul Educației, Benoit Hamon, și-a exprimat condoleanțele, spunând că este șocat de faptele petrecute la școala din Albi: "Este șocant ce s-a întâmplat. Această drama confirmă necesitatea de a lupta contra violenței în școli și în apropierea lor", mai scrie Le Figaro.

Francois Hollande și-a exprimat consternarea


Francois Hollande și-a exprimat regretul în fața tragediei care a șocat întreaga țară. La nivelul școlii din Albi s-a alcătuit o celulă de criză, iar psihologii încearcă să-i ajute pe copiii care au asistat la oribila scenă.

De asemenea, Manuel Valls a zis: "Întreaga comunitate școlară este în doliu astăzi".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel