Întrebarea zilei, după ce Florin Petre a fugit pe geamul primăriei Crevedia
Data publicării:
Autor: Val Vâlcu
WhatsApp
Un politician din Opoziție a ”descins” în stilul său caracteristic, cu telefonul în mână, la Primăria din Crevedia.

Confruntarea cu primarul, filmată pentru un live pe Facebook, n-a avut loc. Florin Petre a fugit pe geam...

Nu m-ar mira ca povestea să fie adevărată, am văzut ce poate ”edilul”. Întrebarea fără răspuns e ce mai căuta Florin Petre în sediul primăriei? De ce nu și-a dat încă demisia?

Știm că în paradisurile imobiliare din jurul Capitalei primarii nu sunt de capul lor. Câte un grup bine organizat a finanțat campania, a mobilizat agenții, autocarele, a păzit ”cu arma în mână” urnele. Pentru ei, demisia e ca un crah bursier, la New York.

Dar ce mai speră nea Florin? Că scapă ca nea Florentin, cu două scuze și ceva victimizare pe numele soției? Că îl apără partidul? Că rămân lângă el partenerii politici, încă o campanie electorală? Că se întâmplă, pe undeva, un alt accident, și uită lumea de morții din Crevedia?

Dacă nea Florentin își mai poate cumpăra electoratul, cu o excursie la mănăstiri, cu un ajutor social, ceva, că doar în aziluri n-au suferit părinții celor din Voluntari, șmenurile lui nea Florin au dărmat casele și au luat viețile unora din Crevedia. Flama exploziei va lumina mult după ce se ripește norul ciupercă, iar samsarilor de terenuri nu le prea place să iasă la lumină. Și pentru primar, și pentru sponsorii săi financiari ori politici era mai înțeleaptă o demisie deîndată. E drept că nu datorită înțelepciunii a ajuns primar Florin Petre. Așa că vom avea prilejul să-l vedem cum încearcă să fugă pe geamul Primăriei și la o adevărată descindere, nu la exercițiul cu Șoșoacă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel