Întrebarea lui Crin Antonescu pentru Victor Ciutacu
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
ciutacu 3
ciutacu 3

Invitat în emisiunea "Vorbe grele", moderată de Victor Ciutacu, Crin Antonescu a ţinut să îi adreseze o întrebare moderatorului la finalul emisiunii. Victor Ciutacu şi-a amintit de prima ediţie a emisunii "Vorbe grele" în care i-a avut invitaţi pe Crin Antonescu şi Sorin Oprescu. Ciutacu a spus că visul său jurnalistic este să modereze o viitoare dezbatere finală pentru cursa prezidenţială între Crin Antonescu şi Sorin Oprescu.

Crin Antonescu a ţinut să îl întrebe pe Ciutacu: "Cu cine credeţi că ar vota Traian Băsescu dacă ar fi să aleagă între mine şi Oprescu?". Ciutacu a răspuns că, în opinia sa, Băsescu ar vota cu Oprescu, dar nu şi-a motivat răspunsul.

Discuţia dintre cei doi a începput de la sondajul care indică că USL se află la 62% încredere. Ciutacu a lansat ipoteza că, din această  bătălie politică, cel mai bine ar ieşi Oprescu, pentru că nu s-a implicat şi nu şi-a stricat imaginea.

Crin Antonescu a acceptat varianta unei eventuale candidaturi a lui Sorin Oprescu la prezidenţiale. El a spus că ar fi o cursă interesantă şi ar aduce un plus României.

Antonescu a ţinut însă să precizeze că acest subiect este doar o simplă discuţie, iar Sorin Oprescu nu a anunţat nimic în acest sens.El a spus că este normal ca Oprescu să fi stat deoparte în campania pentru referendum pentru că nu era problema lui.

În presă s-a speculat în mai multe rânduri că Sorin Oprescu ar încerca o candidatură la prezidenţiale în 2014.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel