Întrebare pentru Ioana Mihăilă după ce a vaccinat mai mulți români. Bonus pentru cei care au primit serul?!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Ioana Mihăilă
Ioana Mihăilă
Pentru că se tot vorbește de beneficii materiale dacă te vaccinezi - cum ar fi bere sau joint în alte state - avem o întrebare pentru Ioana Mihăilă, ministrul Sănătății.

SUA oferă stimulente de la bere în Chicago, până la joint-uri de marijuana în New York și Washington. Președintele Joe Biden a spus, de asemenea, că oferă un credit de finanțare pentru companiile care oferă zile libere. România ar putea oferi gratuit ședințe de epilat inghinal.

Ce ar putea oferi România?

Ioana Mihăilă, ministrul Sănătății, a vaccinat astăzi în comuna Oșorhei, dar și în Oradea la Centrul drive-thru inaugurat săptămâna aceasta. Întrebarea este simplă: a oferit gratuit și un epilat inghinal?

Cât ia Ioana Mihăilă pentru un epilat inghinal

Ioana Mihăilă, noul ministru al Sănătăţii, are în CV două clinici private. Una dintre acestea se ocupă cu epilarea.

Clinica Dermalite, din Oradea, este specializată, conform descrierii de pe site, în "epilare definitivă – oferim servicii fără concurenţă la nivel regional: o abordare medicală integrată a hirsutismului (atât dermatologică cât şi endocrinologică), tratamente considerate ” gold standard” în epilarea definitivă: laser Alexandrit sau adaptabile oricărui tip de ten: laserul NdYAG".

Iată câteva prețuri pentru epilare definitivă:

Inghinal – linie bikini - 130

Inghinal – adânc - 170

Inghinal total - 190

Fese - 190

Axilă - 90

La plata în avans a trei ședințe se oferă o reducere de 10%. La plata în avans a cinci sau șase ședințe se oferă o reducere de 20%. Persoanele care doresc epilare definitivă pentru mai multe zone concomitent beneficiază de pachete speciale, la prețuri promoționale. Aceste pachete vor fi stabilite în momentul consultației, în funcție de numărul de zone.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel