Întrebare de 1000 de puncte: Unde e Drulă? Controversa zilei după ce Cîțu a vorbit alături de Bode despre infrastructură. Confirmă ipoteza lui Gușă
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Premierul Florin Cîțu a fost prezent astăzi, la Satu Mare, la inspectarea lucrărilor variantei ocolitoare a municipiului, alături de Lucian Bode, actual ministru de Interne, fost ministru PNL al Transporturilor. 

Este imaginea zilei din Guvernul Cîțu care ar veni să confirme zvonurile unei rupturi în coaliția de guvernare, între PNL și USR PLUS. Premierul Florin Cîțu a apărut, la inspectarea unei lucrări de infrastructură, alături de fostul ministru liberal al Transporturilor, actual ministru de Interne, în loc să apară alături de actualul ministru, respectiv Cătălin Drulă. 

Vezi aici mai mult: Imaginea zilei din Guvern. Cîţu, lângă Bode, fost ministru al Transporturilor, la şantierul centurii Satu Mare. Drulă, ignorat?

”Cum e posibil ministrul de Interne să vorbească despre Transporturi și ministrul Transporturilor să lipsească? Rușine Cîțu!”, ”Unde e ministrul Transporturilor?”, ”Rușinos să vorbească șeful MAI despre Transporturi” au fost o parte dintre comentariile postate la transmisiunea video distribuită pe Facebook de Guvernul României, din Satu Mare. 

Internauții au reacționat și-n alte postări de pe Facebook, întrebându-se ”Unde e Drulă?” sau adresând direct mesaje ministrului de Interne: ”Cu tot respectul, domnule ministru, sunteți la interne. Apreciem necesitatea autostrăzilor, dar avem multe probleme la Interne și proiecte de reformă absolut necesare.”

După ce premierul Florin Cîțu l-a demis pe ministrul Sănătății susținut de PLUS, Vlad Voiculescu, au apărut discuții aprinse în coaliția de guvernare. Ministrul Transporturilor în funcție, Cătălin Drulă, a spus despre Florin Cîțu că este un ”zombie politic”. Deși în reacție la acea afirmație, Florin Cîțu a declarat: ”Am spus că-i voi evalua pe miniștri în funcție de ceea ce fac, nu în funcție de ceea ce spun. Vom vedea cum vom merge mai departe. Eu sunt un om care se uită la ceea ce vrem să facem cu această guvernare, aceste declarații... vedem ce facem cu ele mai târziu”, se pare că încă există tensiuni între cei doi. În caz contrar, astăzi, în Satu Mare, ar fi fost împreună.

Premierul Florin Cîțu a fost întrebat de DCNews de ce a ținut conferința de presă alături de Lucian Bode și nu alături de Cătălin Drulă, dar încă nu a oferit un răspuns în acest sens. 

”Sunt vești foarte triste pentru ceea ce va urma, pentru că nu s-a rezolvat nimic în coaliție”

.... spunea Cozmin Gușă, în emisiunea ”Deferiți mass-media”, de la DCNews și DCNewsTV, după ”împăcarea” de la guvernare. Analistul politic continua: ”Autoritatea a fost transferată la cei patru lideri politici care sunt de fapt trei, care sunt de fapt doi: Cioloș și Barna se ceartă și se anulează unul cu altul, mai rămân Orban și Kelemen. Cîțu, după ce a fost făcut zombie și-n fel și chip, acum nu mai are voie nici să schimbe un ministru dacă nu primește acceptul politic. Este adevărata față a instabilității guvernamentale pe care o să o trăim de acum înainte”.

Vezi aici mai mult: EXCLUSIV  Adevărata față a Guvernului Cîțu. Gușă: Sunt vești foarte triste pentru ceea ce va urma. Nu s-a rezolvat nimic

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel