Interviuri care inspiră by Claudia Țapardel - Despre femei care inspiră și excelența la feminin în sectorul economic, cu Cristina Chiriac, Președinta CONAF
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Invitata Claudiei Țapardel este Cristina Chiriac - Președinta Confederației Naționale pentru Antreprenoriat Feminin
Invitata Claudiei Țapardel este Cristina Chiriac - Președinta Confederației Naționale pentru Antreprenoriat Feminin
Duminică, 30 mai, la ora 14.00, o nouă după-amiază inspirațională și motivațională la “Interviuri care Inspiră”. În ediția din această săptămână, Claudia Țapardel o va avea invitată pe Cristina Chiriac - Președinta CONAF - Confederatia Nationala pentru Antreprenoriat Feminin.

Claudia Ţapardel vă invită duminică, la ora 14.00, pe DC News TV, la o nouă ediţie a emisiunii "Interviuri care inspiră". Va fi o emisiune despre rețeta de succes a antreprenoriatului feminin. Despre ambiție, determinare, muncă neostoită, dar și emoție, sensibilitate și iubire necondiționată.

Se va discuta inclusiv despre lecții de viață, despre misiunea vieții unei femei care a știut  să se reinventeze de fiecare dată când a început un nou parcurs profesional, despre femei excepționale și despre excelență la feminin în sectorul economic, despre “Rețete de succes” în afaceri care pot fi de multe ori niște rețete ale sacrificiului, despre parteneriatul masculin-feminin în business dar și în plan personal, despre femei care inspiră, femei puternice, frumoase și iubitoare, într-o lume a bărbaților.

Vă invităm să urmăriți emisiunea duminică, 30 mai, începând cu ora 14:00, pe www.DCNews.ro, pe DC News TV, precum și pe Facebook DC News și canalul de YouTube DCNews, unde vă invităm să apăsați butonul „Abonare” (Subscribe).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel