Interviuri care inspiră, by Claudia Ţapardel, cu Dragoș Anastasiu, despre cum poate fi România o poveste de succes mai mare decât Germania
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Dragoș Anastasiu, invitatul Claudiei Țapardel la „Interviuri care Inspiră”
Dragoș Anastasiu, invitatul Claudiei Țapardel la „Interviuri care Inspiră”
Duminică, 20 iunie, la ora 14:00, o nouă după-amiază motivațională la “Interviuri care Inspiră”. În ediţia de săptămâna aceasta, Claudia Ţapardel îl va avea invitat pe Dragoș Anastasiu, președintele Coaliției pentru Dezvoltarea României și CEO Eurolines.

Claudia Țapardel vă invită duminică, la ora 14.00, pe DC News TV, la o nouă ediţie a emisiunii "Interviuri care inspiră". O ediție în care invitatul Dragoș Anastasiu ne va împărtăși experiența sa despre cum putem face business de succes în România, în domeniul transporturilor și turismului.

Dragoș Anastasiu ne spune povestea sa: Cum a renunțat la a fi medic în Germania pentru a face afaceri în România. 

Va fi o emisiune care va inspira cu adevărat, în care Dragoș Anastasiu va povesti cum o mare parte a succesului în antreprenoriat a fost înțelegerea importanței principiului “de a oferi înainte de a primi” și că este esențial ca în relația cu viitorii clienți să oferi și abia apoi să aștepți profitul și avantajele. O altă lecție inspirațională pe care o vom afla duminică va fi importanța echipei cu care lucrezi într-un business, pentru a avea rezultate în ceea ce faci și pentru a primi satisfacția pe care o cauți.

Membru al reputatei fundații de antreprenori, manageri și profesioniști români Romanian Business Leaders Summit (RBL), care strânge sub același acoperiș cei mai importanți jucători ai mediului de afaceri din România, Dragoș Anastasiu ne va povesti totodată cât de importantă este o astfel de structură în care marii jucători colaborează pentru creșterea și dezvoltarea României. 

În cadrul emisiunii “Interviuri care Inspiră” se va discuta și despre cum poate fi pusă România pe harta succesului în ceea ce privește turismul, plus multe alte subiecte interesate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel