Interviul cu senatoarea Diana Șoșoacă, anulat de Kanal D. Senatoarea e FURIOASĂ
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Sonia Baciu
WhatsApp
Diana Șoșoacă, în vama Siret (captură video)
Diana Șoșoacă, în vama Siret (captură video)
Interviul cu Diana Șoșoacă, înlocuit cu o reluare! Senatoarea susține că emisiunea a fost ”anulată de sistem”, pentru că a arătat adevărul de la granița cu Ucraina. 

”Emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, anulată de sistem, după ce azi am fost în Vama Siret și am arătat adevărul pe care televiziunile îl asasinează! România în pericol de a intra în război împotriva unei puteri nucleare”, a scris senatoarea independentă Diana Șoșoacă, pe contul său de Facebook, după ce postul de televiziune Kanal D a decis anularea interviului cu aceasta.

De altfel, printre întrebările pe care  Kanal D i le adresase, și care apăreau în promo-ul emisiuni, erau și câteva cu privire la pandemie, știut fiind că senatoarea este una dintre cele mai vehemente persoane publice împotriva a tot ce ține de pandemie, vaccinare sau măsuri de restricție. ”Căutați sprijin rusesc?”, “V-ați vaccinat pe furiș?”, “V-a fost vreodată rușine de ce ați făcut?”, sunt doar câteva exemple, potrivit Paginii de Media. Contactați de aceștia din urmă, cei de la Kanal D nu au comentat decizia de a scoate emisiunea de pe post, emisiune ce trebuia difuzată duminică seară, de la ora 22.30, în locul căreia a fost însă o reluare a ediției în care a fost invitată Andreea Mantea.

Reacțiile internauțiilor de pe Facebook

Contul său de socializare a fost ”martorul” unor reacții, care mai de care mai spumoase. Pornind de la acuzații la adresa celor de la Kanal D, ”Le este frică de d-na Diana de aia nu au mai lăsat-o! Rușine să vă fie Kanal D”, până la unele în care voalat i se sugera acesteia că este mult mai bine că nu a fost difuzată. ”Poate e mai bine așa că prin răspunsurile dânsei găseau alte motive să o denigreze”, a spus altcineva, la care Diana Șoșoacă a subliniat că a adus ”atingere” chiar și masoneriei, iar acesta poate fi unul dintre motive. ”Din contra. Am elucidat multe aspecte și am spus, probabil, ce nu trebuia, din punctul lor de vedere, despre masonerie! Când dai în masonerie, ți-o iei”, susține senatoarea Șoșoacă. 

În toată perioada de când Ucraina a fost invadată de către Rusia, din dimineața zilei de 24 februarie, a avut numeroase poziţii contra Ucrainei, pe pagina sa de Facebook. A susţinut inclusiv că nu ar exista niciun conflict armat şi a postat imagini de pe webcamurile din Kiev. 

Vezi și: Război Rusia - Ucraina, ziua 5. Zelenski, către soldații ruși: Salvați-vă viețile și plecați/ Harkov a fost ATACAT. Ar fi zeci de morți și sute de răniți 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel