Data actualizării:
Data publicării:

Interviul cu Mircea Geoană, întrerupt de o pană de curent. Răzvan Dumitrescu: A naibii coincidență! Nu am mai trăit așa ceva

Autor: Doinița Manic | Categorie: Politica
WhatsApp
Foto: DC NEWS
Foto: DC NEWS

Interviul cu Mircea Geoană de la DC NEWS a fost întrerupt de o pană de curent, chiar când acesta vorbea despre energie.

Mircea Geoană, candidat independent la alegerile prezidențiale, a fost invitatul lui Răzvan Dumitrescu la emisiunea Ce Se Întâmplă. În timpul interviului a avut loc o pană de curent, iar transmisiunea a fost brusc întreruptă. Ironia face că acest lucru s-a întâmplat fix în momentul în care Mircea Geoană vorbea despre energie.

"Mircea Geoană, candidat independent la președenția României, a fost astăzi la Ce Se Întâmplă, alături de Roxana Neagu. Ați văzut întrebările pe care le-am adresat, mai puțin chestia cu pana de curent care a fost unică, nu am mai trăit așa ceva, fix în mijlocul interviului, de aceea depășirea respectivă și cu acea pauză bruscă pe care ați sesizat-o pe ecranele DC NEWS, DC NEWS TV și pe platformele noastre. Repet, pană de curent fix în mijlocul interviului, a naibii coincidență", a explicat Răzvan Dumitrescu la finalul emisiunii Ce Se Întâmplă.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel