Data actualizării:
Data publicării:

Interviu Ghiță - Cristoiu. Andreea Crețulescu: Se fac PRESIUNI pentru oprirea difuzării

Autor: Bogdan Bolojan | Categorie: Stiri
WhatsApp
Jurnaliștii România TV acuză că sunt supuși unor presiuni pentru blocarea difuzării celei de-a doua părți a interviului cu Sebastian Ghiță. 

"Stimați telespectatori, se fac presiuni uriașe pentru blocarea difuzării celei de-a doua părți a interviului cu Sebastian Ghiță. Întreaga zi a fost așa. Nici până la această oră presiunile nu au încetat. Se dau telefoane. Au existat chiar și solicitări oficiale pentru blocarea acestui interviu. Chiar și colegul meu Victor Ciutacu a fost supus presiunilor pentru blocarea difuzării. Se fac presiuni uriașe. Se încearcă o acțiune de cenzură," a spus jurnalista Andreea Crețulescu. 

"Oricâte presiuni ați face, acest interviu va intra pe post. Vă spun, eu, de-al dracu' și ambițios," a spus Victor Ciutacu la România TV. 

Difuzarea primei părți a interviului cu Sebastian Ghiță, realizat de Ion Cristoiu în Serbia a provocat o adevărată controversă națională. Directoarea interimară a TVR a fost chemată să dea explicații la Comisia de Cultură cu privire la decizia jurnalistului Ionuț Cristache de a difuza interviul la televiziunea publică.

Reamintim că mai multe televiziuni, printre care şi TVR au difuzat miercuri seară, în acelaşi timp interviul cu Sebastian Ghiţă. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel