Interviu exclusiv. Cum este Leo Iorga dincolo de scenă. Fiul său face dezvăluiri despre marele artist
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Pe Leo Iorga foarte multă lume îl iubește. Românii îi fredonează și acum melodiile vechi de peste un deceniu. "Mă voi întoarce", "Trenul pierdut", "Singur în noapte", "Să te gândești la mine" sunt doar câteva dintre piesele care au făcut istorie.

Puțini știu că și fiii săi au ales o carieră în muzică. Unul dintre ei, Edy Iorga, a acordat un interviu pentru DC News în care a mărturisit că a abandonat doar apariția pe scenă, nu și ceea ce înseamnă muzică. De asemenea, a vorbit și despre iubitul său tată.

Diplomă pentru întreaga activitate la 11 ani

Edy Iorga a fost membru în trupa Amici și la vârsta de 11 ani a primit o diplomă pentru întreaga sa activitate artistică. Și acum își amintește de acel moment.

"Diploma pentru întreaga carieră, la momentul respectiv, a fost probabil o unealtă de încurajare din partea școlii pentru activitatea extrașcolară pe care o prestam. În prezent, are o valoare sentimentală, însă, realistic vorbind, nu pot să spun că și merita așa ceva la 11 ani. Ceea ce visam în copilărie să fac sau să învăț să fac am reușit să transform în realitate: muzică, regie de film și TV, regie de evenimente, electrică (pentru a înțelege cât mai bine domeniul scenotehnic). Cu siguranță voi avea în continuare de învățat până când voi muri, iar visele din copilărie sper să le duc cât mai sus ca realizări", a spus Edy Iorga în exclusvitate pentru DC News.

Cât despre cariera sa în domeniul muzicii, artistul ne-a spus: "Am abandonat momentan aparția pe scenă, nu și ceea ce înseamnă muzică. Am mai lucrat o perioadă ca DJ, însă îmi place și vreau să mă axez momentan pe producție, pentru că in felul acesta nu trebuie să depind de nimeni din punct de vedere muzical, îmi pot exprima stările și stilul așa cum vreau și se pare că treaba merge spre bine".

Cu ce se ocupă Edy Iorga în prezent

"În prezent avem o firmă de efecte pirotehnice și focuri de artificii, Leo'n'art PYROtechnics, care merge puțin mai greu, motivul fiind probleme financiare de care știm cu toții. În afară de firma de pirotehnie, eu lucrez ca producător muzical (compozitor), am propria marcă, numită "Music concept by Edy Iorga", și sper ca cel târziu în toamna anului curent să apară și primele rezultate concrete ale muncii mele", a mai zis Edy Iorga.

Despre modele în viață și cum este îndrăgitul Leo Iorga dincolo de scenă

"Nu pot să spun că am un model în viață. Cred că este bine să alegi ceea ce consideri că este bun la fiecare din oamenii de succes și să încerci să aplici învățăturile în propria-ți viața. Totodată, trebuie neapărat ținut cont și de modelul "așa nu!", a punctat tânărul.

Cât despre cum este Leo Iorga dincolo de scenă, fiul său a adăugat: "Cu siguranță tatăl meu a fost și este un model în viața mea, cum este pentru orice copil un părinte. Din fericire pentru mine, mediul în care am crescut datorită lui m-a ajutat foarte mult în ceea ce fac în prezent. În spatele scenei, tata a fost la fel ca majoritatea oamenilor, uneori mai exigent, alteori mai înțelegător. Au existat multe învățături pe care le-am învățat de la el și mama, dar în general au preferat să mă lase să mă lovesc singur, ca apoi să îmi scoată în evidență greșelile". În încheiere, Edy ne-a mai împărtășit un secret despre tatăl lui: îndrăgitului Leo Iorga îi place foarte mult să gătească.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel