Data actualizării:
Data publicării:

De ce a făcut Regele Charles actorie pentru rolul de monarh. Lucaci, UNATC: Fără exercițiu, ar fi un eșec - VIDEO

Autor: Cristian Cîșleanu | Categorie: Stiri
WhatsApp
FOTO: Giorgi Ichim, redactor-șef DC Medical
FOTO: Giorgi Ichim, redactor-șef DC Medical

Jurnalistul Val Vâlcu, în emisiunea Interviurile DC News, a avut o discuție cu Liviu Lucaci, rectorul UNATC, despre rolurile sociale și rolul pe care Regele Charles a trebuit să îl exerseze.

Jurnalistul Val Vâlcu a adus în discuție, în cadrul interviului DCNews, momentul în care Regele Charles se pregătea pentru rolul de monarh, conform serialului The Crown:

”Regele Charles, am văzut în serialul The Crown care respectă adevărul istoric, a făcut și teatru. Se pregătea pentru rolul de monarh.”

Liviu Lucaci explică rolurile sociale: 

„Oricare dintre noi avem niște roluri sociale: avocat, jurnalist, ori că e funcție, ori că e meserie, ori că este în cadrul familiei: tată, vecin, cumnat, amant și așa mai departe. Astea sunt roluri sociale. Sunt ca niște roluri care se împart pe masă și pe care noi, totdeauna fiecare dintre noi, trăim mai multe în timpul vieții și în parcursul aceleiaşi zile. De exemplu: când te-ai urcat la volan și ai devenit șofer, ai brusc un vocabular al șoferului pe care ți-l asumi într-o secundă, când ai coborât din mașină vocabularul acela de obicei dispare.”

De ce Regele Charles a avut nevoie de exercițiu pentru rolul de monarh:

„Aceste roluri sociale se exersează. Rolul de monarh care este un rol foarte complicat, eu cred că fără exercițiu ar fi un eșec.”

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel