Interlopul care a amenințat-o cu violul pe șefa Arestului Prahova cere să fie eliberat condiționat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Interlopul care a amenințat-o cu violul pe șefa Arestului Prahova cere să fie eliberat condiționat / Imagine de Free-Photos de la Pixabay
Interlopul care a amenințat-o cu violul pe șefa Arestului Prahova cere să fie eliberat condiționat / Imagine de Free-Photos de la Pixabay
Daniel Ionuț Pietraru, interlopul care a amenințat-o cu violul pe șefa Arestului Prahova, cere să fie eliberat condiționat.

Interlopul care a ameninţat-o cu violul pe şefa Arestului din Prahova, după ce iese din închisoare, cere să fie eliberat condiţionat. Judecătoria Ploieşti a rămas, joi 4 februarie, în pronunţare. Decizia acestei instanţe nu este definitivă, scrie Adevărul.

Daniel Ionuț Pietraru a fost condamnat la un an și șase luni de închisoare pentru ultraj. Interlopul a fost trimis în judecată după ce a fost reclamat de șefa Arestului Poliției Prahova.

Șefa Arestului Poliției Prahova, Daniela Enache, reclama în plângere faptul că bărbatul, la acea vreme după gratii în altă cauză, le-a amenințat cu violul pe ea și pe fiica ei. 

Dosarul de ultraj s-a aflat timp de trei ani pe rolul secției penale. În vara anului 2020, judecătorii au decis ca interlopul să fie condamnat la un an și șase luni de închisoare cu executare, pedeapsă menținută și de Curtea de Apel Ploieşti în urma apelului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel