Interlopii, TikTok în mașina Poliției. Reacția Sindicatului Europol
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Scene incredibile în mașina Poliției: trei indivizi îi iau în bătaie de joc pe oamenii legii, într-o filmare postată pe TikTok. Cosmin Andreica, președintele Sindicatului Europol, a reacționat în acest caz. 

Trei persoane ridicate pentru a fi duse la secție se filmau pe TikTok, chiar din mașina Poliției. Oamenii legii n-au schițat niciun gest și, în bătaie de joc, unul dintre indivizi i-a dat indicații polițistului vizavi de drumul spre secție. 

Polițiștii sunt anchetați, după apariția imaginilor în mediul online. Cosmin Andreica, președintele Sindicatului Europol, a declarat la Antena 3 că „este o dovadă vie că nici în anul 2020, polițiștii nu au suficiente proceduri, prevederi legale cu privire la modul în care ei trebuie să acționeze în astfel de situații”. 

Andreica a precizat că vorbim despre o „sfidare a organelor de poliție”. 

„În realitate, nici în acest moment nu putem spune cu certitudine, dacă persoanele care sunt conduse la sediul Poliției pot fi disponibilizate de telefonul mobil, pe durata deplasării, sau nu”, a mai spus președintele Sindicatului Europol, subliinind că, ajunse la secție, suspecții sunt indisponibilizați de aceste dispozitive. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel