Interlop român EXECUTAT în SUA. Alișor Sadoveanu era dat în urmărire internațională din 2018
Autor: Andrada Oana | Publicat pe: 26 ian, 09:47
Interlopul Alișor Sadoveanu a fost executat în SUA / Imagine de ????Merry Christmas ???? de la Pixabay
Interlopul Aurel Trandafir, zis Alișor Sadoveanu, a fost împușcat mortal în SUA. 

Aurel Trandafir, zis și Alișor Sadoveanu, a fost asasinat în Statele Unite ale Americii. Bărbatul a fost împușcat mortal, după ce ar fi intrat în conflict cu un interlop din Buzău.

Polițiștii americani care au sosit la fața locului înaintea ambulanței i-au acordat primul ajutor. După cum se vede pe imaginile surprinse de unul dintre martori, un polițist i-a făcut cu putere masaj cardiac. Alișor Sadoveanu și-a recăpătat pulsul însă, după ce a ajuns la spital, a fost constatat decesul. 

Alișor Sadoveanu era urmărit internațional de autoritățile române din 2018 când a fost condamnat, în lipsă, la șase ani și patru luni de închisoare pentru tâlhărie, transmite Realitatea Plus.

Interlopul a reușit să ajungă în Los Angeles, SUA, înainte să i se pronunțe sentința. Acolo, Alișor Sadoveanu s-a asociat cu alte personaje controversate, iar conflictul cu un interlop din Buzău i-a adus sfârșitul.

Buzoianul ar fi decis să-l execute pe Alișor Sadoveanu după ce ar fi constatat că a fost păcălit cu 200.000 de dolari. Mai mult, acesta ar fi vrut să împuște toate persoanele prezente.

Interlopul care l-a executat pe Alișor Sadoveanu a fost prins de polițiștii americani.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro