Inter D'Escaldes - CFR Cluj, preliminarii Conference League. REZULTAT FINAL
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook CFR Cluj
Facebook CFR Cluj
CFR Cluj joacă în Andorra miercuri seară, împotriva celor de la Inter D'Escaldes. 

CFR Cluj nu a reuşit să mai învingă pe Inter D'Escaldes şi în retur. Andorrezii au deschis scorul în prima repriză, dar clujenii au egalat în partea secundă, prin Deac. 

S-a terminat 1-1, iar CFR Cluj merge mai departe în Conference League. 

Inter D'Escaldes - CFR Cluj, repriza secundă 

FINAL

Min. 90+4: Echipa din Andorra rămâne fără încă un jucător. Chus Rubio este eliminat pentru un faul la Petrila.

Min. 85: Ocazie mare CFR. După o centrare de pe dreapta, Petrila face o foarfecă în careu, dar ratează execuţia, mingea ajunge la Bordeianu, care şutează la colţul lung, dar portarul intervine excelenr.

Min. 79: Bară CFR! Bordeianu centrează în faţa porţii, iar Roger reia cu capul în transversală.

Min. 73: Ocazie Inter D'Escaldes. După o centrare în careu, Andreu e liber complet, dar trece pe lângă gol, cu o lovitură de cap peste poartă.

Min. 61. Ildefons Lima (Inter D'Escaldes) este eliminat pentrui două cartonaşe galbene. Al doilea dintre ele a fost primit pentru simulare în careu.

Min. 59: Echipa din Andorra nimereşte încheietura barelor, după o neatenţie a defensivei ardelenilor.

Min. 51: Gol CFR! Deac transformă o lovitură de pedeapsă.

Min 45: A început partea a doua. Gazdele conduc cu 1-0. 

Inter D'Escaldes - CFR Cluj, prima repriză 

PAUZĂ

Min. 36: Ocazie Inter D'Escaldes. Andreu centrează în faţa porţii, de unde Soldevila nu ajunge la timp pentru a împinge mingea în poartă.

Min. 29: Ocazie Inter D'Escaldes. Un nou corner şi noi probleme pentru CFR. Andorrezii au trecu din  nou pe lângă gol, cu o lovitură de cap a aceluiaşi Soldevila, puţin peste poartă.

Min. 21: Gol Inter D'Escaldes! La o nouă lovitură de colţ, căpitanul Soldevila deschide scorul.

Min. 16: După o centrare din corner, apărarea clujenilor este surprinsă la o lovitură de cap, dar portarul reţine lângă bară.

Min 1: A început meciul 

 

Echipele de start 

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a efectuat două schimbări faţă de partida de la Cluj-Napoca în formula de start pentru meciul cu formaţia andorrană Inter Club d'Escaldes, care are loc miercuri, pe Estadi Comunal din Andorra la Vella, în manşa a doua a turului secund preliminar din Europa Conference League la fotbal.

Petrescu nu poate conta pe Bismarck Boateng, suspendat, iar Jefte Betancor a fost lăsat pe banca de rezerve, scrie Agerpres.

În locul celor doi evoluează Mihai Bordeianu, respectiv Roger.

La Inter d'Escaldes a fost titularizat veteranul Ildefons Lima (42 ani), în timp ce fundaşul român Raul Feher, care a marcat un autogol în primul meci, nu face parte din lot.

CFR s-a impus cu 3-0 în prima manşă.

Echipele de start:

Inter d'Escaldes: 25. Adria Munoz - 49. Adria Gallego Arias, 66. Ildefons Lima, 48. Cristian Gonzalez Lopez Chete, 27. Roger Marce Torres - 17. Angel De La Torre, 19. Viti Martinez, 20. Jordi Roca, 21. Aridai Cabrera - 7. Genis Soldevila (căpitan), 9. Sascha Andreu. Antrenor: Raul Obiols Rodriguez.

Rezerve: 13. Jesus Coca - 2. Chus Rubio, 5. Sergi Moreno, 11. Jordi Betriu, 23. Jordi Rubio.

CFR Cluj: 34. Cristian Bălgrădean - 4. Cristian Manea, 33. Denis Kolinger, 3. Andrei Burcă, 45. Mario Camora (căpitan) - 10. Ciprian Deac, 37. Mihai Bordeianu, 40. Lovro Cvek - 7. Adrian Păun, 22. Gabriel Debeljuh, 8. Roger. Antrenor: Dan Petrescu.

Rezerve: 1. Simone Scuffet, 23. Rareş Florian Gal - 6. Danijel Graovac, 11. Claudiu Petrila, 15. Emmanuel Yeboah, 17. Jefte Betancor, 20. Vito Hammershoej-Mistrati, 44. Yuri Matias, 47. Christopher Braun, 73. Karlo Muhar, 99. Sergiu Buş.

Arbitru: Kristoffer Hagenes; arbitri asistenţi: Anders Olav Dale, Christer Joergensen; al patrulea oficial: Sivert Oe˜ksnes Amland (toţi din Norvegia)

În tur, ardelenii s-au impus cu 3-0, dar Dan Petrescu şi-a avertizat jucătorii că ar putea avea de suferit dacă nu sunt atenţi, după înfrângerea din campionat cu FC U Craiova 1948. 

În tur, Dan Petrescu spunea că scorul e mincinos 

"După cum s-a jucat, scorul e mincinos. Din păcate, ne-am făcut returul greu singuri. Trebuia să fim mai relaxaţi la retur, dar o să avem o deplasare foarte lungă. Vorbeam cu Feher după meci şi spunea că o să ne fie tare greu acolo, că ne iau pe sus. E clar că suntem favoriţi şi suntem... dar prea multe ocazii am ratat azi. Eu nu pot să cert un jucător care ratează, dar azi chiar m-am enervat foarte rău pentru că au fost mult prea multe ocazii", a afirmat Petrescu într-o declaraţie oferită postului Digisport.

"Cred că azi am făcut un meci bun, în afară de finalizare. Am stat în careul lor, am făcut o echipă ofensivă, am schimbat şi sistemul de joc. Am încercat să jucăm cât mai ofensiv şi să marcăm cât mai multe goluri. Dar arbitrul a prins o zi mai rea, portarul lor a prins o zi mai bună. Cred că scorul putea să fie mai mare", a adăugat tehnicianul.

CFR Cluj a câştigat cu scorul de 3-0 (2-0) meciul cu formaţia andorrană Inter Club d'Escaldes, disputat joia trecută, pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca, în prima manşă a turului secund preliminar al Europa Conference League la fotbal, scrie Agerpres.

Coşmarul CFR-ului, o nouă calificare. Pyunik Erevan merge în turul III din Liga Campionilor

Campioana Armeniei a eliminat Dudelange, din Luxemburg, cu 4-2 scor general. După ce în meciul tur Dudelange câştigase cu 1-0, armenii s-au mobilizat şi la retur au câştigat cu 4-1. 

În faza următoare, Pyunik Erevano o va întâlni pe campioana Serbiei, Steaua Roșie Belgrad.

Dan Petrescu a spus când va pleca de la CFR Cluj: Am geanta făcută

Dan Petrescu a fost la un pas să fie demis de CFR Cluj după eliminarea din Liga Campionilor, în faţa celor de la Pyunik Erevan. 

Întrebat dacă s-a gândit la demisie după meciul cu armenii, antrenorul clujenilor a negat categoric.

”Nu! În niciun caz!

Clar, obiectivul e să ajungem în grupe. Dacă ajungem în grupe şi avem parcurs bun în campionat, ne putem reveni. Oricine e antrenor aici e sub presiune, inclusiv Dan Petrescu, inclusiv dacă vine Mourinho.

Preşedintele clubului, Balaj, mi-a zis să stau liniştit, să-mi fac treaba”, a spus Petrescu.

”Vom ajunge unde ne dorim, adică în grupele Conference League şi vom câştiga campionatul. Eu sunt convins de asta, cu grupul care e acum. Sincer, a fost şi drumul ăsta până la Arad, cinci ore cu autocarul, care a fost prea mult….

Să nu uităm lucrurile bune pe care le-am făcut aici, în perioada în care am stat. În Europa, cu mine antrenor, au fost rezultate excelente, niciodată slabe. Rezultate foarte bune, care au adus foarte mulţi bani clubului.

Dacă clubul are încredere în Dan Petrescu, ştiţi că până la urmă rezultatele vor veni. Rezultatele vor veni 100%, cât timp voi fi aici”, a mai spus Petrescu.

Dan Petrescu a spus, totuși, și cum se poate despărți de CFR Cluj.

”Eu nu voi pleca de aici, decât poate în momentul în care nu mai avem şanse la Europa, la grupe.

N-are ce să mă deranjeze, sunt obişnuit cu această meserie. E posibil orice la fotbal, poate când ies de aici, să zică: ’Vezi, că trebuie să pleci!’. Eu am geanta făcută.”, a mai spus Petrescu. 

'E foarte greu de înţeles ce s-a întâmplat. Băieţii s-au bătut, au încercat... a fost un meci echilibrat, deşi parcă noi am avut mai multe ocazii. Ei au ratat şi un penalty şi credeam că acolo se termină meciul. Sunt foarte supărat şi trist, e greu să îmi găsesc cuvintele. E cea mai mare dezamăgire a mea la CFR Cluj această eliminare. Practic nici n-am pierdut dubla, am făcut 0-0 şi 2-2, dar la penalty-uri n-am câştigat niciun meci în carieră, parcă sunt blestemat.', a spus Petrescu după meciul cu Pyunik.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel