"Intenția noului guvern de a ÎNGHEȚA salariul minim". PSD: Avertizăm coaliția pierzătorilor să nu ia o decizie catastrofală!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
PSD susține că sindicatele anunță intenția noului Guvern de a îngheța salariul minim, iar dacă se va întâmpla acest lucru, coaliția își va începe mandatul cu o înșelăciune.

"Sindicatele anunță intenția noului guvern de a îngheța salariul minim. La ce să te aștepți când Coaliția pierzătorilor îl propune prim-ministru pe groparul economiei românești? Adică tocmai pe cel care spunea în 2014 că salariul minim e o măsură anti-socială și distructivă pentru economie. Dacă va lua o astfel de decizie, noul guvern își va începe mandatul cu o mare înșelăciune. Cei mai înșelați vor fi alegătorii USR-PLUS, cărora li s-au promis taxe zero pe salariul minim (deci nu doar impozit zero ca în programul PSD, ci și contribuții zero la pensii și sănătate!).

Dar iată că, în loc de prosperitate, alegătorii primesc #austeritate! Inflația galopantă va diminua dramatic puterea de cumpărare a celor cu salariul înghețat! Avertizăm Coaliția pierzătorilor să nu ia o astfel de decizie catastrofală! Înghețarea salariului minim ar spulbera bruma de încredere care mai există în economie. Banii vor fi ținuți la saltea, consumul se va reduce, produsele nu vor mai fi cumpărate, iar producătorii vor trebui să taie salariile sau locurile de muncă pentru a evita falimentul! Vom intra într-un cerc fără sfârșit al austerității! Nu vă jucați cu focul! Nu vă jucați cu soarta acestui popor!" se arată într-o postare pe pagina de Facebook a PSD.

Sindicatele anunță intenția noului guvern de a îngheța salariul minim. La ce să te aștepți când Coaliția pierzătorilor...

Publicată de Partidul Social Democrat pe Luni, 21 decembrie 2020

e Facebook a PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel