Inteligența artificială a redat vocea morților. Un dezvoltator a purtat o discuție, prin mesaje vocale, cu Steve Jobs / video
Autor: Ioan-Radu Gava | Publicat pe: 25 Martie 2023, 19:47
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Un dezvoltator a reușit să determine inteligența artificială a creeze vocea lui Steve Jobs.

Dezvoltatorul John Mayer a antrenat inteligența artificială pentru a imita vocea fondatorului Apple, Steve Jobs. Rezultatul a fost impresionant, iar faptul că vorbește un robot este aproape insesizabil, conform GamingDeputy.

Pentru a face conversația cu Jobs semnificativă, un chat de rețea neuronală a fost conectat la alte rețele neuronale și ele au fost atașate la Messenger. Utilizatorul a adresat întrebarea lui Jobs în messenger și a primit un răspuns prin mesaj vocal de la fondatorul Apple, care este mort din 2011.

„Spuneți-mi în detaliu despre ce s-a întâmplat cu Gizmodo și iPhone, inclusiv ce simțiți despre asta?”, a întrebat John Meyer.

„Ei bine, John, a fost o situație dificilă pentru mine și companie. Am pierdut un prototip de iPhone 4 și l-am primit înapoi la Gizmodo, după care am postat detalii despre el online.

Am fost supărați, dar mi se pare că până la urmă totul s-a rezolvat bine – am mers în instanță și am rezolvat problema în plan legal”, a spus robotul cu vocea lui Jobs.

John Mayer publică periodic înregistrări ale conversațiilor sale cu virtualul Steve Jobs.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?