Data actualizării:
Data publicării:

Întârzieri în circulația trenurilor. ”Dorel” a rupt firele de contact de la o trecere cu cale ferată - VIDEO

Autor: Cristian Cîșleanu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Captură de ecran / Foto: Video Facebook CFR Infrastructura
Captură de ecran / Foto: Video Facebook CFR Infrastructura

Vezi imaginile din momentul în care un șofer de camion rupe firele de contact de la o trecere cu cale ferată.

Un șofer de camion a creat întârzieri semnificative pe o linie de cale ferată din județul Sibiu.

Bărbatul a fost responsabil pentru ruperea firelor de alimentare ale trenurilor la o trecere de cale ferată, în timp ce conducea cu macaraua ridicată. Incidentul a avut un impact asupra a trei trenuri și a sute de călători, conform declarațiilor făcute de reprezentanții CFR Infrastructură puțin după producerea evenimentului.

Secvența a fost înregistrată de o cameră de supraveghere, miercuri, la aproximativ ora 13:00, la o trecere de cale ferată situată între localitățile Mediaș și Dumbrăveni.

Youtube video image

Din materialul video, se poate observa cum un camion echipat cu o macara trece peste calea ferată într-o zonă cu bariere deschise în ambele sensuri. Brațul macaralei era ridicat ceea ce a dus la ruperea firelor de contact de pe ambele direcții.

Personalul feroviar al SRCF Brașov a intervenit

„Transmitem scuzele necesare călătorilor pentru disconfortul creat de acest incident și le mulțumim pentru înțelegere, asigurându-i totodată de faptul că, personalul feroviar al SRCF Brașov intervine deja la fața locului cu două drezine pantograf pentru remedierea defecțiunilor cauzate de utilajul respectiv și reluarea circulației feroviare în condiții normale, în cel mai scurt timp”, a transmis CFR Infrastructura pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel