Data publicării:

Întârzieri de până la două ore pentru trenurile de călători care fac legătura dintre Capitală și Craiova

Autor: Sonia Baciu | Categorie: Stiri
WhatsApp
FOTO: DC News
FOTO: DC News
CFR Călători a anunțat întârzieri considerabile pentru trenurile care circulă pe Magistralele 100 și 101, cele care fac legătura în București și Craiova.

Trenurile aflate în circulație pe Magistralele 100 și 101, care fac legătura dintre București Nord și Craiova, prin Roșiori, respectiv prin Pitești, vor acumula întârzieri semnificative din cauza lucrărilor la infrastructura feroviară, ce se desfășoară din luna august a anului trecut, precum și a unor indisponibilități la nivelul infrastructurii feroviare, a transmis, joi, CFR Călători într-un comunicat de presă, scrie Agerpres.

Astfel, toate trenurile care circulă pe ruta Craiova - Roșiori - București Nord și retur (M 100) au întârzieri cuprinse între 20 și 120 minute, iar cele de pe ruta Craiova - Pitești - București Nord și retur (M 101) acumulează întârzieri ce variază între 30 și 60 minute.

Totodată, din cauza condițiilor de circulație de pe sectorul de cale ferată Arad - Radna - Simeria (M 200), unde, periodic, apar indisponibilități la nivelul infrastructurii feroviare (lipsă tensiune, copaci aflați în gabaritul liniei, limitări de viteză etc), trenurile dinspre Oradea și Arad ajung deja cu întârziere în stația Craiova.

CFR Călători recomandă pasagerilor să aibă în vedere aceste întârzieri la planificarea călătoriei, mai ales dacă din stația București Nord accesează alte trenuri la legătură pentru continuarea călătoriei spre destinațiile dorite. 

”Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, oferte sau tarife, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, secțiunea Mers Tren Trafic Intern, să ne contacteze la numărul de telefon 021/9521 (pentru traficul intern), la numerele de telefon de la gările CFR publicate pe site la secțiunea INFORMAȚII TELEFONICE sau să se adreseze personalului nostru din stații”, au mai transmis reprezentanții CFR Călători.

Citește și: Cum a scăpat CFR de o tragedie de proporții. Horațiu Cosma (USR): Cu amărăciune o spun, dar în cazuri de genul acesta e bine că linia e praf și pulbere

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel