Urmărește emisiunea live
Întârziere de 143 de minute a trenului Bucureşti Nord – Curtici
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Trenul IR72 a înregistrat o întârziere de 143 de minute, din cauza unei avarii la aparatele de energie electrică ale locomotivei.

Întârzierea ar fi avut loc din cauza unei avarii la aparatele de energie electrică ale locomotivei. Aceste aparate s-au defectat în urma căderilor de copaci din cauza vremii nefavorabile.

„CFR Călători informează că astăzi, 13 august a.c., pe fondul vremii nefavorabile din zona staţiei Armenis, pe locomotiva trenului IR72, Bucuresti Nord – Curtici s-au produs căderi de vegetatie care au afectat aparatele de alimentare cu energie”, a transmis CFR Călători.

În urma incidentului, trenul a înregistrat o întârziere de 143 de minute.

„Conform procedurilor mecanicul a solicitat intervenţia personalului CFR SA pentru remediere, acesta intervenind cu drezina pantograf. CFR Călători a asigurat operativ locomotivă de ajutor. Trenul a înregistrat o întârziere de aproximativ 143 de minute, în prezent fiind în circulaţie. CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru neplăcerile create de acest incident şi le mulţumeşte pentru înţelegere”, mai precizează CFR Călători.

Citește și...

Ce a fost mai rău pentru PSD: 10 august sau Grindeanu. Ciuvică: PSD să se spele cu el pe cap, însă, la Ministerul Transporturilor, e problemă mare

S-au împlinit patru ani de la violenţele din 10 august 2018. Subiectul a fost comentat de Mugur Ciuvică și Bogdan Chirieac la DCNewsTV.

„Ce importanță politică a avut 10 august? Îmi este greu să zic. A fost una din multiplele acțiuni din ăia trei ani de dărâmare a PSD-ului lui Dragnea, aflat la guvernare. Nu-mi dau seama cât a contat în sine 10 august. Țineți minte că au fost multe proteste, majoritatea minore, dar foarte mediatizate. Din câte îmi aduc aminte, 10 august a fost un răspuns la  #rezist”, a spus Mugur Ciuvică.

„S-a aruncat cu de toate atunci, inclusiv în jandarmi. Au fost exagerat de violenți. Au încercat în câteva rânduri să spargă cordonul pentru a intra în Guvern. Nu au fost lăsați. La 23.00, mitingul era ilegal, adică neautorizat, dar asta era deja obișnuință. La 23.00, jandarmii au spus gata, haideți acasă. Nu au vrut și s-a început cu interacțiunea puternică între cele două părți”, a amintit Mugur Ciuvică. „Una e să faci un protest neautorizat, alta e să vrei să intri într-o instituție a statului”, a subliniat acesta.

„10 august a fost a doua lovitură masivă primită de PSD. Cred că, după ce PSD a câștigat alegerile cu cel mai ridicat scor al unui partid politic din UE, aproape 47 la sută în decembrie 2016, prima lovitură primită de PSD a fost dată de Sorin Grindeanu, atunci premier, care vă aduceți aminte că, în iunie, s-a legat cu lanțuri de Palatul Victoria, și, deși Guvernul său a demisionat, partidul a trebuit să introducă moțiune de cenzură să-l dea afară din Guvern și nici atunci nu a plecat. A fost noaptea minții atunci! A fost momentul de declin al PSD. A urmat a doua lovitură, 10 august, potențată și de faimoasa plăcuță suedeză. A treia lovitură a fost aruncarea lui Dragnea în pușcărie”, a spus Bogdan Chirieac.

„Nu înțeleg de ce un om care a dat o lovitură cumplită PSD-ului, Sorin Grindeanu, este ținut la mare onoare și mare cinste în interiorul partidului pe care l-a demolat”, a mai spus Bogdan Chirieac.

„Nu știu dacă este ținut acolo cu scopul de a fi folosit din nou. Aproape sigur, dacă, la un moment dat, va fi nevoie de el, va fi folosit într-un fel sau altul. Dar poate să fie ținut acolo și ca o recompensă pentru ce a făcut în 2017 și pentru că a săpat la temelia PSD-ului lui Dragnea. Pot fi mai multe lucruri”, a precizat Mugur Ciuvică. Continuarea, AICI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel