Întâlnire de gradul trei cu Calea Lactee: Imagine spectaculoasă a Turnului Diavolului
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

O puzderie de stele şi lumini multicolore şi-au dat întâlnire pe cerul de deasupra Turnului Diavolului. Această imagine incredibilă, ce ar putea fi confundată uşor cu o scenă din filmul "Întâlnire de gradul trei" din 1977, nu surprinde OZN-uri deasupra simbolului statului american Wyoming, ci doar Calea Lactee în toată splendoarea ei.

Autor: Roberta Cautiş

Imaginea a fost realizată de un fotograf amator, Eric Hines, în vârstă de 20 de ani, informează

În filmul lui Steven Spielberg din 1977, „Întâlnire de gradul trei“, unul dintre cele mai cunoscute SF-uri din toate timpurile, oameni obişnuiţi din toate colţurile SUA s-au adunat în Wyoming, la turnul Diavolului, conduşi de o viziune comună, obsesivă. Alături de militari şi oamenii de ştiinţă, ei participă la primul contact cu o civilizaţie extraterestră.

Începând cu 1977, numărul vizitatorilor la Turnul Diavolului, unul dintre cele mai vechi parcuri naţionale din SUA, a crescut cu 75 la sută datorită faptului că acest loc a fost folosit în filmul lui Spielberg.

Turnul Diavolului a fost declarat parc naţional în 1906, de către preşedintele Roosvelt. Turnul este de origine vulcanică şi s-a format în urmă cu aproximativ 65 de milioane de ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel