Intact lansează publicația economică Income Magazine
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
income1
income1

Întreg mediul de afaceri se va putea bucura de noua platformă media integrate INCOME, lansată de INTACT Media Group, cu declinare în print, online, TV & radio. Conceptul multiplatformă debutează astăzi, prin evenimentul "Business Inovator", cu tema "Inovația - noua ordine în afaceri. Creștere economică generată de răspunsuri creative la criză", joi, 26 aprilie, fiind așteptat primul număr al săptămânalului Income Magazine.

Publicația săptămânală glossy Income Magazine va apărea pe piață joi, 26 aprilie, vizând sfera de business, ţinta fiind afacerile mici şi mijlocii, top şi middle management, proprietari de business-uri sau viitori antreprenori.

Din 28 aprilie, în fiecare sâmbătă, INCOME se va declina tv, începând cu ora 13.00, la Antena 3, care va fi prezentată de Sorin Barariu, și radio, la Europa FM, de la ora 09.30, care îl va avea la microfon pe Iorgu Ianoși. Deși temele abordate în cele două emisiuni se sincronizează cu conținutul revistei și al portalului de business, ele vor fi dezvoltate, conform oportunităților oferite de fiecare suport media.

Portalul de business, spre care redirecționează de astăzi și fin.ro, va include și extinde conținutul generat de revistă și emisiuni, oferind informație la zi, abordată contextualizat, cu atitudine, cu prezență umană și dinamică dată de actualitate.

Elena Cristian, redactorul șef al publicației INCOME, susținând că "în perioade de crize se nasc invențiile, descoperirile și marile strategii”, după cum spunea Albert Einstein, a relatat despre conjunctura în care s-a pus bazele noii publicații glossy. ”Noi am descoperit ce lipsea în presa de business și am inventat un produs privind în perspectivă, anticipând nevoile cititorilor nostri. Income Magazine este mai mult decât o revistă, este o platformă completă, unică în peisajul presei românești", a completat redactorul șef al revistei INCOME.

Un susținător al presei scrise, managerul de proiect Adrian Ursu, director de integrare editorială în Intact Media Group, a vorbit despre satisfacția pe care a avut-o când a ”simțit cuvintele cu degetele”, despre plăcerea de a afla multe informații departe de ecranul computerului.

”Bucuria mea de a regăsi hârtia tipărită - foarte bine tipărită, aș spune chiar - în revista săptămânală care face parte din platforma Income sper să o împărtășească foarte mulți dintre cei care uneori au nevoie să simtă cuvintele între degete, nu doar să le audă sau să le culeagă de pe display-uri megapixelate. Tot proiectul Income e o provocare intelectuală și cred că aceasta va fi una dintre șansele sale de succes”, a declarat directorul de integrare editorială în Intact Media Group, Adrian Ursu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel