Insula Șerpilor, bombardată de ruși în decursul nopții
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Pxhere. Imagine cu rol ilustrativ
Foto: Pxhere. Imagine cu rol ilustrativ
Insula Șerpilor a fost vizată de patru atacuri cu bombă ale rușilor, anunță ucrainenii.

Şeful Administraţiei Militare Regionale Odesa, Maksim Marcenko, a raportat că, în noaptea de 10 spre 11 februarie, ocupanţii ruşi au aruncat patru bombe aeriene pe Insula Şerpilor.

Ruşii au lansat atacuri şi în restul regiunii Odesa. "Noaptea trecută, ruşii au atacat regiunea Odesa din avioane şi din complexul de rachete de coastă de tip Bastion. Au fost înregistrate lovituri de rachete în zona de coastă" - a detaliat Marcenko, subliniind că nimeni nu a fost rănit. În ceea ce priveşte atacurile lansate de ruşi asupra Insulei Şerpilor, oficialul ucrainean a precizat că a fost vorba despre patru bombe aeriene. Marcenko a făcut apel la populaţie să nu comenteze şi să nu publice nimic referitor la urmările acestor atacuri ale ruşilor. "Sper că toţi înţeleg acest lucru, aşa că rog pe toată lumea să se abţină de la a comenta anumite momente care apar pe reţelele de socializare" - a scris Maksim Marcenko pe Telegram, citat de Rador.

Hersonul, lovit de 63 de ori în 24 de ore

Trupele ruse au atacat Hersonul şi regiunea de 63 de ori în ultimele 24 de ore, avariind blocuri de locuinţe şi clădirea gării din centrul regional. Potrivit unui comunicat remis, sâmbătă, de autorităţile ucrainene, trei persoane au fost rănite în atacurile respective, în care ruşii au folosit artilerie, sisteme de rachete cu lansate multiplă, mortiere şi tancuri.

De asemenea, patru drone ruseşti au fost doborâte în regiunea Herson în ultimele 24 de ore. Hersonul a fost atacat de ruşi de 16 ori, fiind bombardate blocuri de locuinţe şi gara oraşului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel