Insula iubirii FINALĂ 9 decembrie: Hannelore și Bogdan. S-a aflat adevărul
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Insula iubirii finală
Insula iubirii finală
Insula iubirii FINALĂ 9 decembrie: Hannelore și Bogdan au vorbit, în finala INSULA IUBIRII sezon 4, despre relația lor.

Insula iubirii FINALĂ 9 decembrie: Hannelore și Bogdan s-au căsătorit.

Surpriza a fost însă legată de Raul, bărbatul spre care Hannelore și-a îndreptat atenția și pe care a încercat să-l folosească pentru a se reconfirma ca femeie atrăgătoare. Raul a dezvăluit că Hannelore l-a căutat de mai multe ori.

Partenerea lui Bogdan l-a sunat și i-a trimis mesaje ce conțin anumite invitații.

”Convorbiri de câte 30 de minute inițiate de ea. Au urmat multe mesaje: „Doamne, abia aștept să te văd! Mi-ai dat așa un fior în mare, ai pus mâna pe mine și m-au luat gândurile". Nu vedeam de ce aș continua. Nu suntem prieteni, nu ne cunoaștem de-o viață. Nu mi-am dorit absolut nimic." - a povestit Raul.

Ultima surpriză

Andi și Maria au fost invitați să participe la Bonfire-ul Final al lui Bogdan și Hannelore. A fost momentul în care spiritele s-au încins. Andi și cea care consideră că i-a fost ispită nici măcar nu se pot privi în ochi. Focul adevărului a mai avut o ultimă surpriză pentru Hannelore.

Așa cum știți, pentru Bogdan, asumarea totală a atracției față de Maria nu a fost o problemă. În cazul lui Hannelore, situația a fost diferită. În finală, a fost nevoită să vadă un material cu ultimele ei declarații din Thailanda, cele pe care Bogdan nu le-a auzit.

După difuzarea materialului, Hannelore i-a spus Mariei că dacă Bogdan ar fi cunoscut-o pe ispită într-un cadru departe de camerele de filmat, sigur i-ar fi căzut în ispită. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel