Insula Iubirii. Diana, mesaj pentru Hannelore: Poate vrei să fii actriță
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Diana Constantin, fosta concurenţa de la Insula Iubirii care a picat testul în braţele ispitei Andy, i-a transmis un mesaj acid lui Hannelore, blonda care este tot mai apropiată de acelaşi bărbat, în emisiune.

"Spre deosebire de tine, aşa nebună cum sunt, sunt şi sinceră. Când am participat la emisiune, nu am jucat vreun rol aşa cum o faci tu (poate vrei să fi actriţă) şi am avut un comportament constant, atât în faţa camerelor cât şi în spatele acestora, iar asta spune multe despre o persoană.

Măcar, cu toată această nebunie a mea, pe care o consider parte din farmecul meu personal, am fost onestă atât cu mine cât şi cu cei din jurul meu şi mi-am dat frâu liber sentimentelor şi mi-am asumat alegerile făcute în cadrul emisiunii. Nu m-am ascuns şi am început să bârfesc crezând că nu-s pornite camerele, aşa ca tine.

Consider că se vede clar diferenţa uriaşă dintre noi. Se vede cine încearcă doar să dea bine pe micile ecrane şi cine a fost naturală, a spus lucrurilor pe nume fără vreun resentiment asumându-şi că va fi judecată", a scris Diana pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel