Insula Iubirii: Andrei, desființat pe grupurile de fani, după ce a prăbușit-o pe Cristina de durere. ”O mizerie”/ ”Îmi pare atât de rău de ea”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Foto Antena 1/ comunicat
Foto Antena 1/ comunicat
Cristina a izbucnit în lacrimi în ultima ediție a emisiunii ”Insula Iubirii”.

Cristina și Andrei sunt căsătoriți de 10 ani. Au format o căsnicie după ce s-au cunoscut la o emisiune de profil ”Mireasă pentru fiul meu”. Cristina spune că Andrei, o fire foarte geloasă, este totul pentru ea, neavând nevoie de mai mult. Întreaga viață și-a format-o în jurul lui. El expansiv, ea rezervată. Cristina nu a vrut să vină la ”Insula Iubirii”, dar Andrei da. Deranjat de o replică a ei, pe care el a înțeles-o cum că nu ar mai fi flacăra iubirii între ei, Andrei tot vorbește despre răzbunare și a părut chiar că-și compară soția cu o mașină gata de dus la casat. Demnă în fața imaginilor în care Andrei părea că a uitat de ea și a ales să-și petreacă timpul cu o ispită, Diandra, Cristina a izbucnit în hohote de plâns după bonfire, la un moment dat prăbușindu-se de durere. 

Imaginile cu Cristina au generat multă compasiune în grupurile virtuale, unde sunt discutate subiectele din emisiune. 

Pe un grup de profil ”Temptation Island – Insula iubirii”, comentariile au curs în urma postării următoarei imagini: 

Iată o parte din reacții: 

O mizerie de băiat, bărbat nici în următorii 10 ani. 

Nu are vină ispita, ea a venit să își facă treaba, vina e doar a lui, după 10 ani să vii să vorbești despre nevasta ta ca de o mașină... 

”Nu-i poți cere noroiului să nu mai fie noroi”

Dacă ești gunoi de mic mare nici nu mai contează

Ăsta nu este bărbat, este o mizerie!

Îmi pare tare rău de ea. 

Părerea mea este că el a vrut să meargă la emisiune ca să scape puțin de Cristina. S-a dus acolo cu intenții clare. Îți dai seama când a scăpat după 10 ani... la asta duce lipsa de libertate. El a știut ce urmează să facă...

Mi s-a rupt sufletul aseară când am vazut-o pe Cristina în ce stare era. Când ea 10 ani a cunoscut doar viața cu el, prin el, organizată și condusă de el. 

Primele zile pe Insula Iubirii au adus şi primele revelaţii în cuplu şi au provocat deja primele şocuri, încă de la primele ceremonii ale focului. În vila fetelor, cele mai sumbre bănuieli despre partener s-au adeverit deja, s-au încălcat limite precis stabilite, iar cea mai dură ceremonie a focului le-a adus imagini greu de privit. Totul însă a culminat cu apariţia unui nou cuplu şi un mesaj cât se poate de clar: „Asta înseamnă că un alt cuplu trebuie să părăsească Insula Iubirii!”, într-o ediţie care s-a impus ca lider de audienţă la nivelul publicului comercial. Ce se va întâmpla pe mai departe, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou episod Insula Iubirii, în această seară, de la 20.30, la Antena 1. 

„Dragile mele, ei sunt Claudiu şi Simona, un nou cuplu care va începe aventura Insula Iubirii, chiar acum, începând cu această seară. Asta înseamnă că un alt cuplu trebuie să părăsească Insula. Cuplul pentru care testul nu mai este relevant încă de pe acum sau cuplul care nu îşi asumă testul cu adevărat sau cuplul care nu s-a deschis în totalitate către această experienţă intensă, ei bine, acesta va fi ales să părăsească testul mâine. Iar această decizie la va reveni ispitelor din vila voastră!”, a fost anunţul lui Radu Vâlcan pentru concurentele Insula Iubirii. Vestea a venit ca un şoc şi pentru băieţii ispite, care urmăreau din vilă bonfire-ul fetelor, aflând astfel că în mâinile lor este decizia de a alege care cuplu să părăsească Insula Iubirii. 

În seara aceasta, telespectatorii îi vor putea cunoaşte pe Simona şi Claudiu, cel mai nou cuplu participant la cel mai dur test de fidelitate şi totodată, vor putea asista la o adevărată strategie pusă la cale în vila fetelor, care cred cu tărie că pot influenţa decizia ispitelor cu privire la cuplul care va părăsi testul. Tot diseară, telespectatorii vor fi martorii unui sărut în vila băieţilor. „Gândul că seara asta ar putea fi ultima cu el aici ne-a făcut să încercăm să ne transmitem ce am trezit unul în celălalt!” va dezvălui ispita la testimonial, în vreme ce concurentul va mărturisi: „Prima oară când ne-am sărutat? Nu pot să spun în cuvinte! Te-aş minţi!”. Cine sunt cei doi şi ce ecouri va avea acţunea lor în vila fetelor, concurenţii vor putea afla urmărind cel mai nou episod Insula Iubirii, difuzat în această seară, de la 20.30, la Antena 1. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel