Instructor auto din Galați, trimis în judecată. Motivul HALUCINANT
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Un instructor auto din Galați a fost trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Galați. Bărbatul apela la o „tactică” șocantă pentru a-și asigura cursanții că vor obține permisul de conducere.

Un instructor auto din Galaţi a fost trimis în judecată pentru trafic de influenţă de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Galați. Pare-se că bărbatul lua bani de la cursanți și îi lăsa să creadă că astfel îi va determina pe examinatori să le acorde permisul de conducere. 

După finalizarea cercetărilor, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi a dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a bărbatului. În sarcina instructorului auto din Galați s-a reţinut săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă în formă continuată, respectiv cinci acte materiale.

Conform reprezentanților DGA Galați, în perioada 2016 – 2017, individul a primit în mod direct de la cinci cursanţi ai şcolii „sumele de 300 de euro şi 300 de lei, 400 de lire sterline, 300 de euro, 150 de euro şi 1.200 de lei, după ce i-a lăsat să creadă că are influenţă asupra unor funcţionari publici (examinatori) din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor Galaţi”, informează Adevărul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel