Institutul Național de Cercetare pentru Sport evaluează efectele pandemiei cu ajutorul unui chestionar
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Institutul Național de Cercetare pentru Sport și Asociația Profesională a Sportului evaluează impactul pandemiei asupra activităților sportive de performanță și de masă, se arată într-un comunicat.

Pandemia Covid-19 a afectat toate ariile vieții, iar sportul nu a făcut excepție. Fie că vorbim despre sportul de performanță sau cel de masa, impactul a fost fără îndoiala negativ și, pe lângă blocajele și repercusiunile deja cunoscute, există cu siguranță efecte, pe care nu le-am identificat încă”, transmite INCS.

Acum, odată cu relaxarea măsurilor, sportul se redresează ușor și caută să privească spre viitor. Orice reconstrucție însă, trebuie sa plece în primul rând de la o înțelegere corectă și amplă a efectelor pe care perioada dificila tranzitata le-a produs activității fizice în general și sportului de performanță în mod special”, se mai arată în comunicat.

Instituțiile îndeamnă la completarea chestionarelor

INCS și APS invită sportivii de performanță, practicanții amatori și organizațiile care desfășoară activități sportive să completeze chestionarul care va duce la evaluarea impactului pandemiei asupra sportului. Apăsați pe link-ul care vi se potrivește pentru a completa chestionarl.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel