Institutul Clinic Fundeni, manager nou. Ministrul Sănătăţii a semnat ordinul de numire în funcţie a medicului Alina Tănase
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Institutul Clinic Fundeni are un nou manager, în persoana medicului Alina Tănase. Aceasta va ocupa postul de interimar pentru următoarele şase luni, conform ordinului semnat de ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea. 

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a semnat, luni, ordinul de numire a medicului Alina Tănase în postul de manager interimar al Institutului Clinic Fundeni, pentru o perioadă de 6 luni, potrivit unei informări a Ministerului Sănătăţii. Alina Tănase o va înlocui pe Carmen Orban, al cărei mandat va expira la data de 16 august, se mai arată în informarea Ministerului Sănătății.

De ce a plecat Carmen Orban de la şefia Institutului

Într-un comunicat de presă remis de către reprezentanții Institutului Clinic Fundeni se precizează că dr. Carmen Orban doreşte să dezvolte un proiect de eficientizare a serviciilor medicale în domeniul privat, aplicând "concepte moderne" menite să vină în sprijinul pacienţilor.

"Mult sau puţin, timpul petrecut aici, la Fundeni, a reprezentat pentru mine o parte asumată a destinului şi a carierei profesionale pe care sper să le fi dăruit pacienţilor, dar şi celor ce formează acel tot integrat în salvarea de vieţi şi anume marea familie medicală a Institutului Clinic Fundeni" , a declarat dr. Carmen Orban, prin intermediul comunicatului de presă, transmis Mediafax. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel