Data publicării:

Înscrierile pentru Regiunea Vest în Programul Casa Verde Fotovoltaice s-au încheiat

Autor: Liana Ganea | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Freepik
Foto: Freepik
Anunţ important de la Administraţia Fondului pentru Mediu!

Joi, 22 iunie 2023, s-a demarat ultima sesiune de înscriere a persoanelor fizice în cadrul Programului privind instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică, în vederea acoperirii necesarului de consum și livrării surplusului în rețeaua națională – Casa Verde Fotovoltaice, pentru Regiunea Vest - judeţele Arad, Caraş-Severin, Hunedoara şi Timiş.

Bugetul de 200.480.000 de lei alocat acestei regiuni a fost rezervat integral prin înscrierea unui număr de 10.024 de persoane fizice, se arată în comunicatul oficial din partea AFM.

“Astăzi s-a încheiat înscrierea cu succes a 86.625 de persoane fizice în aplicația informatică a Programului Casa Verde Fotovoltaice, care au rezervat integral bugetul de 1.732.500.000 lei. Din 27 iunie va urma înscrierea a 875 de unități de cult pentru un buget de 17.500.000 lei”, a declarat președintele AFM, Laurențiu Adrian NECULAESCU.

Înscrierile persoanelor fizice în cadrul programului Casa Verde Fotovoltaice s-au încheiat cu succes.

În perioada 27 - 29 iunie 2023 urmează înscrierile în cadrul programului pentru unitățile de cult.

Este important de ştiut că după momentul înscrierii în platformă, fiecare solicitant, la un anumit punct, va avea opțiunea să își selecteze instalatorul cu care va continua proiectul. Instalatorul responsabil cu instalarea panourilor va primi informare, iar de aici mai departe, va trebui să îi verifice clientului documentele și să îi ofere un răspuns cu privire la aprobarea sau respingerea lui în calitate de solicitant și, bineînțeles, justificarea în cazul respingerii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel