Înregistrări Traian Băsescu, Victor Ponta, Ioana Petrescu. Alina Gorghiu (PNL) o desființează pe Ioana Petrescu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Purtătorul de cuvânt al PNL, Alina Gorghiu, a vorbit marți în termeni duri despre ministrul Finanțelor, Ioana Petrescu. Gorghiu spune că Ioana Petrescu ar trebui să nu mai intre în Minister, pentru bâlbele de la Palatul Cotroceni, când a discutat cu președintele Traian Băsescu pe tema reducerii CAS.

Vezi și: Băsescu a publicat discuțiile cu Ponta și Petrescu

Întrebată dacă PNL va cere demisia Ioanei Petrescu după apariţia înregistrărilor de la Cotroceni, Alina Gorghiu a afirmat că demisia nu o cere PNL, deoarece "penibilul a fost atât de apăsat şi tuşat", încât ministrul nu ar trebui să intre în Minister.

"A fost o întâlnire de natură electorală pentru cele două personaje politice, a fost o întâlnire care să arate bătaia de joc la adresa de joc CAS, uite cifrele nu sunt ciferele, uite deficitul nu e deficitul. Nu a existat o dezbatere, o concluzie. Ca iniţiatori ai acestui proiect, vă spunem că îl vom susţine", a declarat Alina Gorghiu, citată de gandul.info, la finalul Delegaţiei Permanente a PNL.

Citește și: Ponta dezvăluie ce l-a băgat "în ceață" la Cotroceni

În privinţa demisiei ministrului Finanțelor, deputata PNL a spus că nu liberalii îi cer demisia, ci situaţia.

"Penibilul a fost atât de apăsat şi tuşat, că nu ar trebui să mai intre în ministerul de Finanţe. A avut încleştat maxilarul şi nu a putut spune niciun punct de vedere. Nu putem să credem că doreşte să rămână în continuare acolo şi să reprezinte Guvernul din postura de ministru de Finanţe", a adăugat Alina Gorghiu.

Citește și: Udrea, după ce s-au publicat înregistrările: „Ce jenă mi-a fost!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel