Înregistrări Traian Băsescu, Victor Ponta, Ioana Petrescu. Ponta: Ce urmărește Băsescu prin publicarea înregistrărilor de la Cotroceni
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Premierul Victor Ponta a explicat, luni seară, ce ar urmări, în opinia sa, președintele Traian Băsescu prin publicarea discuțiilor purtate în cursul zilei, la Palatul Cotroceni, pe tema reducerii CAS.

Citește și: Băsescu a publicat discuțiile cu Ponta și Petrescu - Video

Traian Băsescu încearcă să distragă atenția de la scandalul în care este implicat fratele său, prin publicarea înregistrărilor de la negocierile pe tema reducerii CAS, consideră Victor Ponta.

"Am renunțat să mai văd la ce-i mai folosește domnului Băsescu tot circul pe care-l face zi de zi. (...) Vă garantez că la o televiziune prietenă nu or să se mai dea înregistrări cu Mircea Băsescu și cu Bercea Mondial, o să se dea de la consultări. Doar că nu sunt la fel de savuroase, vă garantez. (...) Asta încearcă de fapt de mai mult de o săptămână (n.r. - Traian Băsescu). A declanșat scandalul cu domnul Voiculescu.

(...) Până la urmă la ce-i folosește? Înțeleg că nu pleacă din funcție mai devreme, poate o ajută pe doamna Udrea? Habar n-am, nu vreau să intru în acest gen de scandal", a declarat Victor Ponta, luni seară, la România TV.

Vezi și: Ponta, prima reacție după ce Băsescu a publicat înregistrările de la Cotroceni

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel