Înregistrări Ramona Ioana Bruynseels. Dezvăluiri despre momentul în care a RĂBUFNIT. ”Eu nu îmi permit acest lucru”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Ramona Ioana Bruynseels
Ramona Ioana Bruynseels
Ramona Ioana Bruynseels a vorbit, într-un interviu acordat DC News, despre înregistrările care i-au fost atribuite.

Întrebată de ce a avut acea reacție nervoasă într-un moment în care campania electorală pentru prezidențiale merge bine, umanista Ramona Ioana Bruynseels a explicat că era obosită după o noapte în care a condus de la Cluj la București.

„Da, campania merge chiar foarte bine. Crește temeinic în sondaje, se vede evoluția și simt acest lucru pe stradă (...) În primul rând recunosc că eram și foarte obosită. Tocmai mă întorsesem de la Cluj unde mi-am prezentat programul politic. M-am întors noaptea, am condus împreună cu soțul meu toată noaptea, nu am dormit. Pe acest fond a apărut (n.r. - starea de tensiune), ca în orice campanie și ca în cazul oricărui candidat care nu e sprijinit cu fonduri de la bugetul de stat așa cum se întâmplă cu candidații mari. Partidele acestora primesc bugete extraordinare de la stat”, a precizat Ramona Ioana Bruynseels, pentru DC News.

Întrebată de ce nu a venit cu avionul de la Cluj la București, aceasta a răspuns: „Pentru că încerc să drămuiesc fiecare băunț din campanie. Sunt banii mei și banii prietenilor care au încredere în campania mea și în mine. Nu pot să fac astfel de cheltuieli. Am preferat să vin cu mașina, să dorm câteva ore dimineață.”

Vezi răspunsul complet:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel