Înregistrări Cosma- Negulescu. Portocală: ”Toader a fost un fetiș”. Cristinel Toader, declarație CUTREMURĂTOARE
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Cristinel Toader
Cristinel Toader
Procurorul Mircea Negulescu, zis Portocală, a afirmat, în înregistrările prezentate la Antena 3, că ”Toader a fost un fetiș”. 

(w670)

Fostul șef al Poliției Locale Ploiești Cristinel Toader a făcut primele declarații la Antena 3. Acesta a declarat: ”Avea în cap răzbunarea față de mine pentru că nu i-am angajat-o pe persoana respectivă, de acolo a plecat tot. Dl Onea a semnat toate prostiile dlui Portocală. (...) Am stat 50 de zile în arest, spre bucuria dlui Negulescu, își freca mâinile în ziua în care m-a arestat și când m-a adus la audieri mi-a zis: `Ți-am zis, bă, că te fac`. (...) Într-o zi, am ajuns în situația să-i cer iertare pe holurile DNA. Am ajuns în situația în care mi-a spus că dacă nu-i făceam plângerea nu ajungeam unde am ajuns. (...) Am ajuns cu un dosar în instanță. Eu am o familie numeroasă, trei copii. Mulțumesc lui Dumnezeu că soția e sănătoasă, am o mamă care a avut un șoc în momentul arestării și a fost internată la Spitalul de Psihiatrie de la Brăila. Din punct de vedere al suferinței... nu doresc la nimeni să se întâmple ce mi s-a întâmplat mie”. 

”M-a umilit”

”Totul a început de la o plângere, am sesizat fapte ale lui Negulescu. Am avut curajul să sesizez aceste aspecte” a afirmat Cristinel Toader. ”M-a umilit când m-a chemat să denunț fapte ilegale ale primarului sau despre Sebastian Ghiță, unde m-a jignit de față cu polițistul Iordache, care văd că e martor la multe evenimente, din înregistrări. Mi-a spus că va avea grijă de mine, îmi va distruge cariera. Nu am cunoscut aspecte ilegale făcute de primarul municipiului Ploiești” a precizat fostul șef al Poliției Locale Ploiești. 

[citeste si]

Cristinel Toader a fost acuzat că ar fi dat subiectele pentru un concurs de intrare în Poliția Locală contra sumei de 200 de euro. Denunțul a fost făcut la un an de la angajare. ”Eu le-am făcut plângeri penale pentru inducerea în eroare a organelor de cercetare penală. De un an și jumătate nu s-a lucrat în dosar” a afirmat Cristinel Toader, cel căruia Portocală i-a dat ”daună totală”. 

În ceea ce privește denunțurile care i s-ar fi cerul, Cristinel Toader a precizat: Vlad Cosma și Sebastian Ghiță. 

”Ne mulțumim că suntem în viață, pot să am grijă de copii, nu pot decât să mă rog ca Dumnezeu să ne facă dreptate” a mai precizat fostul șef al Poliției Locale. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel