Înmormântare Denisa Manelista. Mircea Badea, REVOLTAT după un articol de pe DC News
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Mircea Badea a spus la emisiunea "În gura presei" că subiectul cu adevărat important în legătură cu moartea Denisei Răducu se găsește într-un articol publicat pe DC News.

Este vorba despre materialul "Înmormântare Denisa Manelista. Vaccin Hepatita B: Ce nu a căutat nimeni pe Google despre Denisa Răducu vă va îngrozi" în care am încercat să tragem un semnal de alarmă pentru că dincolo de interesul pentru fotografiile cu tânăra în sicriu, ar trebui să ne intereseze că mâine ar putea fi oricare dintre noi în locul ei, deși EXISTĂ VACCIN. Dar da... nu se găsește în farmaciile din România. De ce? Am explicat în articolul citat.

"Vreau să vă citesc o știre care mi se pare cea mai tare din topul celor mai citite de pe DC News. (...) Important este următorul lucru. Citesc de aici: 'Moartea Denisei Răducu scoate la iveală un subiect dureros care ne privește pe fiecare dintre noi'. Tocmai acest subiect, care privește pe fiecare dintre noi, nu a interesat pe nimeni. Mai departe: 'Dincolo de pozele cu tânăra manelistă în sicriu sau cu imaginile de la înmormântare, românii ar trebui să mai caute pe Google și "vaccin Hepatită B" '. Românii erau prea preocupați să caute poze cu morți. La Hepatita C nu există vaccin. S-a făcut un tratament care este extrem de costisitor, dar este un tratament revoluționar. La Hepatita B, din fericire, există vaccin și există de mult timp. Nu a interesat pe nimeni acest subiect... adică totuși, de ce a murit fata aia? A murit pentru că avea Hepatită B.

Fata știa că are această boală și a făcut tot ce a depins de ea, în sensul că s-a dus la doctor, din când în când, să o monitorizeze, și să încerce să se și trateze. Denisa a fost foarte responsabilă din momentul în care a aflat că este bolnavă. Din nefericire, nu i-a ajutat la nimic. Românul nu este preocupat să vadă de ce a murit faia aia. Nu. El vrea să vadă poza cu fata moartă. Nu se întreabă: 'Hepatită B. Aș putea să iau și eu?'. Răspuns: 'Oh, da!'. Din fericire, există vaccin. A interesat pe cineva? Nu. Eu m-am vaccinat împotriva Hepatitei B în urmă cu aproximativ 15 ani. Acum nou-născuții se vaccinează împotriva Hepatitei B care este o boală teribilă, dar adulții din România care, în general, se vaită de soarta crâncenă, nu au fost interesați despre un subiect cu adevărat important. Așa cum nu a interesat pe nimeni nici când a murit Ileana Ciuculete de Hepatită C. Pe cei mai mulți oameni i-a interesat pur și simplu înmormântarea. Haide să o vedem cum arată moartă. Acesta este adevărul", a spus Mircea Badea.

[citeste si]

Realizatorul TV a concluzionat cu trei fraze care nu mai au nevoie de alte comentarii: "În România există un rezervor uriaș de contaminare (n.r - cu Hepatita B). Vestea bună este că există vaccin. Vestea proastă este că nu interesează pe nimeni pentru că lumea vrea să vadă doar poze cu fata moartă".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel