Înmoaie carnea în lapte. Secretul pe care nu ţi l-a spus nimeni
Există un truc simplu care vă ajuta să obţineţi o friptură mai fragedă şi mai gustoasă. Marii bucătari îl folosesc.
Pentru ca friptura voastră să fie mai fragedă şi mai gustoasă, trebui doar să înmuiaţi carnea în lapte. Faceţi acest lucru cu câteva ore înainte de a începe să o gătiţi.
Carnea poate fi macerată şi în sucuri de fructe (de mere sau de lămâie), în oţet de mere sau chiar în bere. Trebuie să ştiţi că aceste sucuri pot modifica gustul cărnii.
Citeşte şi Şniţele de pui, cea mai buna reţetă. Acesta este secretul
De asemenea, puneţi sare pe carne la sfârşti, chiar înainte de servire. În acest fel, friptura îşi păstrează mai bine sucul propriu, iar bucata de carne va fi mult mai fragedă.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
- Cine a furat România. Cea mai mare propagandă a fost scoasă la iveală
- Funeriu: E o greșeală fundamentală să părăsești România sau Republica Moldova pentru a te muta mai la Vest
- BANCUL ZILEI: De ziua soacrei
- Avea mici afaceri de 20 de ani în România, dar a plecat în UK, cu toată familia. ”În HoReCa, erau cele mai mari și mai grele controale. Veneau la două săptămâni și nu plecau fără... ”
- Când se termină coșmarul de pe Prelungirea Ghencea. Nicușor Dan spune de ce lucrările durează foarte mult. ”Tot timpul așteptăm unii după alții”
- Pască fără aluat. Rețeta lui Liviu Dragnea pentru Paște 2024 / video
- Condiment folosit de Paște plin de pesticide
- De ce criptomonedele sunt „un mare nu”. Mitroi (analist de investiții): E eminamente speculativ. Creșterea vine doar din achiziția altcuiva
- Ursul a dat iama în gospodăria lui Adrian Năstase. Prima reacție a fostului premier / foto în articol
- Nicușor Dan: De ce nu e apă caldă în București / video