Înjurăturile din Teambuilding, incomparabile cu o replică din Poziţia Copilului. Irina Margareta Nistor: La Micutzu nu s-a simţit că mă înjură pe mine direct!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Teambuilding filmul
Facebook Teambuilding filmul
Irina Margareta Nistor, critic de film, spune că înjurăturile din filmul Teambuilding, extrem de criticate în mediul online, sunt infinit mai reduse ca importanţă în comparaţie cu replicile licenţioase dintr-un film premiat la Berlin, Poziţia Copilului. 

"Apropo de înjurături în Teambuilding, ne întoarcem la filmul Poziţia Copilului. Cred că o înjurătură mai gravă, într-un film care a luat Ursul de Aur la Berlin, nu există. Sigur că în traducere nu se simţea atât de tare înjurătura de mamă a lui Dumitrache (n.r. Bogdan Dumitrache), care mereu când înjură, ai impresia că te înjură personal. La Micutzu nu s-a simţit că mă înjură pe mine direct. 

Ei, Dumitrache i-a spus ce i-a spus Luminiţei Gheorghiu, care era mama lui din film, mama lui care îl salva. Ştim că e şi dintr-un caz real, care i s-a şi întâmplat lui Netzer (n.r. Călin Peter Netzer, regizor). Netzer care acum a făcut un nou film, în care îşi urăşte iar mama. Nu ştiu dacă o mai înjură încă o dată, habar nu am, dar aia mi se pare mult mai gravă. Una e să înjure băieţii la o bere, la un stand-up, şi alta e să îţi injuri mama, care te mai şi salvează. Acolo mi se pare grav!", a declarat Irina Margareta Nistor în cadrul unui podcast. 

Mituri despre teambuilding-uri în corporaţii. Irina Nistor: Cine nu făcea, era dat afară!

"Pentru mine, care nu lucrez într-o corporaţie, eram mereu foarte curioasă ce se întâmplă în aceste teambuilding-uri. Legenda spune că la început erau puşi să facă bungee jumping corporatiştii, iar cine nu făcea era concediat, pentru că se spunea că nu are curaj să facă orice pentru firma la care lucrează. În film s-au dus doar pe partea de amuzament. Şi eram curioasă, într-adevăr, să văd lucrurile din interior", a mai explicat Irina Margareta Nistor. 

Influenceri, cântăreţi şi vedete în filme. Ce părere are Irina Margareta Nistor 

"Problema este că influencerii sunt convinşi că joacă minunat! Depinde foarte tare despre cine e vorba. Smiley e foarte bun pe ce cântă, mai puţin pe chestia asta, actorie. Micutzu e bun şi la asta, şi la stand-up. Lumea nu îl percepe ca actor, însă. Inclusiv Matei Dima a făcut nişte studii în America. Trebuie să facem diferenţe, pentru că altfel zice lumea că au făcut filme pentru că au nu ştiu câţi urmăritori. În schimb, la Şelly se vede că nu e actor, spre exemplu", a concluzionat criticul de film. 

VEZI MAI MULTE ÎN VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel